Sådan kopieres programmer til en Memory Stick

At flytte fra en computer til en anden er det forståeligt, at du vil kopiere over de programmer, der er blevet vigtige for dig. Eller måske vil du bare have, at dine applikationer skal være bærbare, så du altid kan have dem med dig, uanset hvor du er. Flere og flere softwarevirksomheder laver specielle bærbare udgaver af deres populære programmer, så de kan installeres direkte på en memory stick. Hvis der ikke er en bærbar version af det program, du vil kopiere, er det let at kopiere det over til memory stick.

Trin 1

Indsæt hukommelsesstikket i computerens USB-drev.

Trin 2

Find indeslutningsmappen for de programfiler, du vil kopiere til memory stick. Disse mapper findes normalt ved at klikke på "Start> Computer" og derefter dobbeltklikke på "C: Drev> Programfiler."

Trin 3

Højreklik på den indeholdende mappe i programmet, og peg musemarkøren til "Send til". Klik på det drev, der indeholder memory stick. For eksempel, hvis din memory stick er Drive E, skal du klikke på "Drive E" som stedet at sende mappen til. Mest sandsynligt er navnet på din memory stick angivet ved siden af ​​drevbogstavet, så se efter det.

Kopier over poster i registreringsdatabasen. Nogle programmer fungerer kun, medmindre registreringsdatabase poster er til stede. Klik på "Start> Kør." Indtast "regedit" og vent på, at alle registreringsdatabase poster vises. Find registreringsdatabasen til dit program, højreklik på det og send det til memory stick.