Brug Shake-To-Fortryd på MacBook Pro

Hvis du har brugt en iPhone eller iPad meget, er du utvivlsomt bekendt med bevægelsesdetekteringsfunktionen 'ryste-til-undo', som gør det muligt at ryste enheden lettere for at fortryde en begivenhed eller rydde en tekstboks. Med lidt hjælp fra et tredjeparts værktøj kan vi bringe rystelse for at fortryde til Mac-laptops, der er udstyret med en pludselig bevægelsesføler (SMS), for det meste MacBook Pro og nyere unibody MacBooks. Den lille app virker ved at aktivere Command + Z, når bevægelsen registreres af SMS'en.

  • Besøg appsiden på GitHub

Hvis du er bekymret for utilsigtet undos fra at flytte din Mac laptop rundt, kan du forhindre dette ved at aktivere 'Bekræftelsesoverlejring' fra Shake til Undo.apps menulinje. Dette får en simpel bekræftelsesdialog til at vises, når pludselig bevægelsesføler har registreret en rystelse, hvilket tyder på, at du vil rydde eller fortryde tekst.

Jeg er ikke sikker på, hvor nyttigt dette virkelig er, men det er sjovt på samme måde som MacBook Light Saber-appen, bare skub ikke din Mac for hårdt!

Tak for tippet Anthony