Øjeblikkeligt Redigér Finder Kolonnevisning for at tilpasse filnavne i Mac OS X

Kolonnevisning er en af ​​de mere nyttige indstillinger for visning af filer i OS X Finder, men det har en brugbarhedsfejl, der oprindeligt er synlig for de fleste brugere. Filnavne og mapper passer ofte ikke til hinanden, så de afvikles afkortet og bliver ulæselige.

I stedet for at trække rundt i hver enkelt kolonne for at rumme den rigtige filstørrelse for at gøre dem læsbare, kan du bruge et super simpelt trick i stedet for at ændre størrelsen på kolonnerne øjeblikkeligt for at passe til de navne, der er synlige.

  • Dobbeltklik på søjleformathåndtaget for at ændre størrelsen på den kolonne for at rumme det længste filnavn

Dette vil øjeblikkeligt snappe kolonnen for at passe filnavne.

For kolonner, der har lange filnavne, vil det fjerne "..." trunkering, der sker som standard, og for filer, der har korte filnavne, reduceres kolonnebredden for at rumme deres kortere længde:

En super kort video viser hurtigheden af ​​dette trick:

For dem, der foretrækker at bruge store Finder-vinduer med kolonnevisning, vil et andet hurtigtil straks ændre størrelsen på alle kolonnerne i samme størrelse:

  • Højreklik på kolonnen resize håndtag og vælg "Right Size All Columns Equally" for at gøre hver kolonne af samme bredde

For dem, der ofte bruger kolonnevisning, skal du ikke glemme at holde nede "Option" nøglen vil sætte den kolonne størrelse som standard for det specifikke Finder vindue og / eller mappe.

Tak til Stefan for den fremragende tip ide! Det skal fungere i alle versioner af OS X, prøv det.