Find en interessant plads? Del en kortplacering med nogen anden fra Mac OS X

Maps-appen i Mac OS X gør det nemt at dele placeringer med andre, selvom placeringen ikke er defineret og lige midt i ingenting. Dette er et godt trick af mange grunde, om du vil dele et dejligt sted, du fandt i byen, dele med din partner, hvor du forlod bilen i lufthavnen, for at sende en ven til en god lille taco vogn, del den hemmelige gratis parkering pletter ud af Market Street, placeringen af ​​et fantastisk synspunkt med fantastiske solnedgange, en Geocache placering, eller hvad og hvor nogensinde ellers.

Deling af placeringer virker først og fremmest lidt anderledes, hvis det er et mærket punkt (dvs. allerede defineret på et kort) versus et umærkede sted (det vil sige den interessante gamle stald fra siden af ​​motorvej 1 midt i himlen), men at dele placeringen er den samme på den ene eller anden måde.

Deling af en kortplacering fra Mac

Her skal du gøre på en Mac (OS X 10.9 eller nyere er påkrævet):

  1. Find den plads, du vil dele, ved at finde den på kortet i appen Maps
    • For mærkede pletter: klik på placeringen
    • For umærkede pletter: højreklik på det specifikke sted / sted og vælg "Drop Pin"
  2. Klik på den lille knap (i) på lokaliseringsvinduet for at udvide tilgængelige muligheder
  3. Klik på pileknappen for at åbne menuen Del og vælg, hvordan du vil dele placeringen for at sende den på den måde
  4. Du kan eventuelt vælge "Tilføj bogmærke" for at gemme dette punkt for hurtig fremtidig reference og retninger

Indstillingen Send Maps til iPhone er øjeblikkelig, mens e-mail-opsætningen lancerer standardmail-klienten, meddelelser går gennem Mac Messaging-klienten, og indstillingerne for social deling går til deres respektive tjenester som Twitter eller Facebook via internettet.

Når den spærrede plads er sendt, kan den åbnes enten på en anden Mac i Maps-appen eller på en hvilken som helst iOS-enhed via Maps-appen. Hvis den er gemt på en iPhone, kan den derefter henvises i fremtiden som en destination gennem Siri's sving-til-sving navigationsvejledning. Selvfølgelig kan dette trick også gå den anden vej, og brugere på en iPhone eller iPad kan også finde en placering på et kort og sende eller dele det med andre også.

Dette er selvfølgelig nyttigt til retninger og normal kortlægningsbrug, men især fotografiske fans kan finde dette til et ekstra godt værktøj, fordi det gør det meget nemt at dele præcise pletter på deres favoritoptagelsessteder. Hav det sjovt derude!