Sådan konverteres YouTube-videoer til sange til iTunes

YouTube er en webside til upload og streaming af videoer, der giver dig mulighed for at uploade dine videoer og se videoer uploadet af andre brugere. Et antal websteder giver dig mulighed for at fange lyden fra en YouTube-video og gemme lyden på computerens harddisk. Når denne lyd er gemt, kan du derefter tilføje lyden til dit iTunes-bibliotek. Hvis du vil konvertere en YouTube-video til en iTunes-sang, kan du gøre det i et par enkle trin.

Trin 1

Åbn computerens webbrowser, og naviger til YouTube-siden for den video, hvis lyd du vil downloade. Fremhæv YouTube-videoens URL, højreklik på den fremhævede URL og klik på "Kopier" fra den kontekstmenu, der vises.

Trin 2

Åbn et nyt webbrowser-vindue, og naviger til et websted, der giver dig mulighed for at downloade lyden fra YouTube-videoer. ListenToYouTube, VidToMP3 og Get Audio From Video.com er et par af de websteder, der leverer denne service.

Trin 3

Højreklik på URL-indtastningsfeltet, og klik på "Indsæt" i genvejsmenuen. Klik på knappen "Download" for at downloade YouTube-videoens lydspor til computerens harddisk.

Trin 4

Dobbeltklik på iTunes-applikationsikonet for at starte programmet. Klik på fanen "Filer", og vælg indstillingen "Føj til bibliotek" i menuen "Filer".

Find den lydfil, du downloadede i trin 3, fremhæv den, og klik på knappen "Vælg" for at tilføje lydfilen til dit iTunes-bibliotek. YouTube-lydfilen kan nu afspilles i iTunes som en normal sangfil.