Rip lydsporet fra video med QuickTime på Mac OS X

Selv om Mac OS X nu indeholder indbyggede kodningsværktøjer til at udføre konverteringer fra video til lyd, kan du også udtrække et lydspor fra en film ved hjælp af QuickTime Player. Det store ved at rippe et lydspor fra en video på denne måde er, at mo-downloads er nødvendige, og der er ingen mulighed for at begrave funktionerne. Det er en simpel eksportindstilling i QuickTime, og du vil slutte med lydsporet som en .m4a fil.

Lad os gå gennem, hvordan du trækker lyd fra enhver videofil i Mac OS X med QuickTime Player. Sådan fungerer det:

Sådan udtrækkes lyd fra video med QuickTime i Mac OS X

  1. Åbn en kompatibel video med QuickTime Player
  2. Træk menuen Filer ned og vælg "Eksporter"
  3. Fra rullemenuen "Format" skal du vælge "Kun lyd" og klikke på "Eksporter"

Giv filen et navn (eller giv det samme navn), og du vil bemærke, at filtypen er "m4a" lydformat, hvilket er det samme lydformat, du får med iTunes-import og rips.

Konvertering er normalt meget hurtig, men i sidste ende afhænger det af hastigheden på din Mac og størrelsen på videofilen. Hvis du ripper lyden fra en 45 minutters TED-tale, så du kan lytte til den på iPhone, vil det tage lidt længere tid end at hente lyd fra en kort video.

Så længe Mac-versionen af ​​systemsoftwaren er ret ny, vil funktionen være der. Og det kan endda fungere i Windows-versionen af ​​QuickTime Player, selvom Mac-versionen selvfølgelig er mere fuldt udstyret.

Forresten fungerer dette for at hente lyd fra en hvilken som helst videofiltype, der åbnes i QuickTime Player på Mac, så det skal ikke noget, hvad du bruger, så længe det er kompatibelt med QuickTime, kan du hente lyd på denne måde.

To særdeles praktiske anvendelser til dette trick, som jeg ofte bruger, er at udvinde en sang fra en video eller film og konvertere en videofil til en lyd podcast for at lytte til på farten, men der er mange muligheder. Hav det sjovt!