Få adgang til iOS Photo Stream fra Mac OS X Finder

Photo Stream er en fremragende iCloud-funktion, som automatisk synkroniserer alle billeder taget på en iPad, iPhone eller iPod touch til en anden fotobibliotek, og den vil endda synkronisere med Mac OS X via iPhoto-appen. Ikke alle bruger iPhoto til at styre billeder, men hvis du bare vil have hurtig adgang til disse billeder fra OS X Finder, kan du bruge et pænt trick til at få adgang til hele iOS Photo Stream direkte fra Mac-skrivebordet.

For at dette skal fungere, skal du have følgende:

  • Mac OS X 10.7.2 eller nyere på Mac, med iCloud konfigureret
  • iOS 5 eller nyere på alle iOS-enheder, med iCloud konfigureret
  • Photo Stream skal være aktiveret på alle involverede iOS-enheder, og skal være aktiveret på Mac

Hvis du ikke har iCloud oprettet og Photo Stream tændt, skal du gøre det, før du fortsætter.

Adgang til iOS Photo Stream fra Mac OS X Finder

  1. Fra hvor som helst på OS X-skrivebordet, tryk Kommando + Skift + G for at hente Gå til mappe og indtaste følgende vej:
  2. ~/Library/Application Support/iLifeAssetManagement/assets/sub/

  3. I det øverste højre hjørne af Finder-vinduet skal du søge efter "Image" og vælge "Kind: Image" fra rullemenuen
  4. Klik nu på "Gem" knappen for at gemme denne søgning, navngiv den som "Photo Stream" og tjek "Tilføj til sidebjælke" for at holde varen i sidebjælken

Nu når du klikker på "Photo Stream" i et OS X Finder-vindue, får du øjeblikkelig adgang til alle billeder fra iOS Photo Stream fra din iPhone, iPad, iPod touch eller alle ovenstående.

For hurtig adgang til billeder er det nemmere og hurtigere end at overføre dem alle fra iOS til computeren, fordi det er praktisk taget øjeblikkeligt og automatisk, og det er enklere end at bruge det sidste tip til, at en AppleScript gemmer alle billeder fra Photo Stream, fordi der er meget lidt potentiale for fejl.

Når du har denne opsætning vil du sandsynligvis finde dig selv ved at bruge det meget ofte, det er så nyttigt, at forhåbentlig den kommende udgivelse af OS X Mountain Lion vil indeholde en lignende feature aktiveret som standard.

Dette er en variant af et godt tip, der blev sendt et øjeblik tilbage af IconMaster for at komme til iOS skærmbilleder fra OS X, men ved at angive billeder i søgningen kan du få adgang til alle Photo Stream-billederne i stedet for kun skærmbilleder. Hvis du kun vil se skærmbilleder, der søger efter filtype, vil "PNG" opnå det.