Hvordan man laver et videokamera live på en bærbar skærm med et USB-kabel

Måske klør du for at projicere et live videofeed af dit næste møde eller klassepræsentation på en bærbar skærm. Eller måske vil du se nøjagtigt, hvad dit videokamera optager på en større skærm. Mange videokameraer kan let tilsluttes til en bærbar computer med en USB-lydoptagelsesenhed. Det vil optage og vise lyd- og videomaterialer taget af kameraet på den tilsluttede bærbare computer.

Trin 1

Find de gule, røde og hvide komponent video- og lydstik eller s-video slot på dit videokamera. Brug de sammensatte video slots i stedet for s-video slot, hvis du kan. De producerer videobilleder af højere kvalitet på bærbare computere end s-video, som er optimeret til visning på tv. Tjek dit videokameraets brugermanual, hvis du har problemer med at finde disse porte.

Trin 2

Tilslut kompositvideokablerne på din USB-video-lydoptagelsesenhed til portene på dit videokamera. Sæt USB-delen af ​​capture-enheden i en åben port på din bærbare computer.

Test forbindelsen ved at tænde videokameraet og den bærbare computer. Tryk på "Optag" på kameraet, og kontroller, at det, du optager, vises på din bærbare skærm. Brug enheden efter behov til at optage, vise og redigere optagelserne.