Sådan stopper du automatisk afspilning af video i Chrome

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan man stopper autoplay-video i Chrome? Du er ikke alene, da de fleste brugere overvejer at afspille video og automatisk afspille lyd på internettet for at være irriterende. Den gode nyhed er, at med en lille indstilling af hemmelige indstillinger kan du nemt deaktivere autoplay video og autoplay lyd på Chrome til Mac, Windows, Linux, Chrome OS og Android.

Gennemgangen nedenfor viser dig præcis, hvordan du deaktiverer autoplay-video og lyd i Google Chrome-webbrowseren. Dette går ud over at dæmpe en fane eller et browservindue i Chrome, der afspiller lyd eller video, da det aktivt forhindrer en Chrome-browserfane eller et vindue fra at starte mediet i at spille i første omgang. Når du er aktiveret, skal du manuelt begynde at afspille lyd eller video i Google Chrome, alle autoplayhændelser slutter.

Sådan stopper du alle autoplay video og lyd i Chrome

Dette virker ens for at afslutte autoplay-video og lyd med Google Chrome til alle operativsystemer, som browseren virker på, og måske det bedste ved det er, at du ikke behøver at installere et plugin eller en udvidelse, fordi kapaciteten er indbygget i Chrome. Her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn Chrome eller Chrome Canary, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Gå til "chrome: // flags" i URL-feltet og tryk Retur / Enter
  3. Skriv i "autoplay" i søgefeltet øverst
  4. Søg efter "Autoplay policy" og træk undermenuen, og vælg "Document user activation is required"
  5. Genstart Chrome, så indstillingen træder i kraft

Du kan straks teste det ud ved at gå til en webside, der autoplays video eller lyd, som en Bloomberg videoartikel eller Youtube.

Al video eller lyd kræver nu, at du klikker på den, før den afspilles (dermed brugeraktivering er påkrævet), intet vil autoplay uden at du tillader det at spille i første omgang.

Når du taler om YouTube, kan du også bare deaktivere autospil på Youtube-videoer, hvis du foretrækker at gøre det udelukkende, snarere end at slukke for alle autoplay i hele browseren.

Hvordan genaktiverer jeg automatisk autoklay-video og lyd i Chrome?

Hvis du beslutter dig for at savne de autoplaying lyde og videoer, og nu ønsker autoplay video og automatisk afspille lyd igen i Chrome, er det lige så simpelt:

  • Tilbage i Chrome-browseren, gå til Chrome: // Flag / # Autoplay-politik
  • Vælg "Standard" som valgmulighed i undermenu-rullemenuen
  • Genstart Chrome

Når appen genstarter, vil autoplay igen være tilbage til webvideo og weblyd.

Dette gælder selvfølgelig kun Chrome-browseren, men ikke kun på Mac eller Windows PC, men på alle Chrome-platforme. Det er værd at huske, at du også kan deaktivere autoplay i Safari på Mac eller stoppe autoplay-video i tidligere Safari-bygger på Mac'en, hvis du også er en Safari-bruger.

Autoplay-video og lyd er ofte maligneret og sjældent værdsat. Vi har dækket dette emne mange gange for mange forskellige apps, herunder hvordan man stopper autoplaying af musik over bil Bluetooth fra en iPhone, stopper autoplay i App Store, Facebook, Twitter og meget mere. En anden tilgang til iOS Safari-brugere er at bruge en indholdsannonceblokerer på iPhone og iPad, som stopper automatisk afspilning af medier samt reklamer, hvis du bruger en ekstra aggressiv blokering, men hvis du går den rute, så husk at hviteliste websteder, som du kan lide og ønsker at støtte, ligesom vores.

Én fordel af blokerende autoplay-video på Chrome er, at du finder, at browseren muligvis bruger mindre systemressourcer, og du behøver ikke at jage tabs der laver støj og demper baggrunds faner eller vinduer, der laver lyde fra en video eller lyd indlejre.