Sådan optages tv-lyd til en pc

Det er muligt at optage lyd fra dit fjernsyn til din computer med et RCA-til-1/8-tommer kabel. Ved at slutte RCA-enderne af kablet til dit tvs lydudgangsstik og derefter tilslutte 1 / 8- tommer-stikket til din computers "Line In" -stik på lydkortet, kan du fange lyden ved hjælp af Microsofts Sound Recorder-software. Du kan oprette forbindelser mellem dit fjernsyn og din computer på mindre end to minutter.

Trin 1

Sæt RCA-enderne af RCA-til-1/8-tommer lydkablet til dit fjernsyns "Audio Output" -stik. Sæt det røde RCA-kabel i det røde "Right Output" -stik på bagsiden af ​​fjernsynet og det hvide RCA-kabel i "Left Output" -stikket.

Trin 2

Sæt 1/8-tommers ende af RCA-til-1/8-tommers kabel i "Line In" -stikket på din computers lydkort. "Line In" -stikket på mange computere kan identificeres ved sin blå farve. Se din specifikke computermodel's vejledning for at finde "Line In" på dit interne lydkort.

Trin 3

Start Sound Recorder ved at klikke på "Start", skriv "Sound Recorder" i søgefeltet, og vælg det derefter fra søgeresultaterne med musen. Brugergrænsefladen til lydoptager vises på din computerskærm.

Trin 4

Klik på knappen "Start optagelse" for at begynde at optage den fjernsynslyd, der afspilles. Når du er færdig med at optage, skal du klikke på "Stop optagelse."

Klik på "Filnavn", og indtast det navn, du vil give den optagede lydfil. Lydfilen er gemt på din computers harddisk til senere brug.