Gem diskplads på din iPhone / iPod ved at konvertere Song Bit Rate til 128kbps

Hvis du ikke har noget imod nedbrydningen, der medfører reduktion af lydfrekvensen, kan du muligvis spare en smule diskplads på en iPhone / iPod / iPad ved at vælge en indstilling, næste gang du synkroniserer enheden i iTunes. Her er hvad du søger at gøre:

  • I oversigtsfanebladet ser du bare nær bunden af ​​iTunes for at se: "Konverter højere bitrate sange til 128 kbps AAC"
  • Marker afkrydsningsfeltet
  • Næste gang du synkroniserer din iPhone / iPod, konverteres sangene, der er klassificeret højere end 128 kbps, ned

Afhængig af højttalernes kvalitet kan mange mennesker ikke fortælle forskellen med 128 kbps lyd versus højere bithastigheder. Hvis du har et fantastisk bilstereo eller en god iPhone-højttaler dock, skal du ikke blive overrasket, hvis du kan høre nogle meget små støj. Den bedste måde jeg kan beskrive forskellen i lydkvalitet på er, at sangene spiller mindre skarpe, men det er ret svært at se på ørepropper, billigere hovedtelefoner og de fleste stereosystemer.

Mængden af ​​plads, du vil gemme, afhænger naturligvis af, hvor meget musik du har, og lydfilens originale bithastighed. Hvis du har et stort bibliotek med sange af høj kvalitet, ville det ikke være usædvanligt at spare over 1 GB diskplads, hvis ikke mere bare ved at reducere bithastigheden.