Sådan downloades MP3-filer til en computer

Fremkomsten af ​​online fildelingstjenester som Napster i slutningen af ​​1990'erne ændrede den måde, mange mennesker lytter til musik på. Selvom der findes adskillige ulovlige fildelingssider på nettet, er der en række juridiske muligheder for at få digitale versioner af din yndlingsmusik. Det er praktisk at downloade MP3-filer, fordi du kan gemme sangfilen direkte på din computer - og overføre den til en digital musikafspiller som en iPod på få minutter.

Downloading fra et websted

Gå til en webside til download af musik. Websteder som Imeem tillader gratis streaming, men opkræver betaling for MP3. Juridiske downloadwebsteder som MP3 Raid opkræves ikke, men udvalget af materiale er begrænset.

Søg efter en sang. Indtast navnet på kunstneren eller sangtitlen i søgefeltet, og tryk på knappen "enter" på dit tastatur.

Vælg filen. Højreklik på downloadlinket. Vælg "gem link som" og vælg en placering på din harddisk. Hvis du downloader fra et betalingswebsted, skal du klikke på downloadlinket og indtaste dine betalingsoplysninger. Opret en brugerkonto ved at klikke på "registrer", hvis du skal gøre det.

Find filen på din harddisk. Dobbeltklik på filen for at afspille den.

Downloading fra software

Gå til et websted, såsom Napster eller iMesh, der tilbyder software til download af lovlig musik.

Opret en konto, og download programmet. Klik på "tilmeld dig", og opret en konto, hvis du bruger Napster. Efter afslutningen af ​​registreringen vil du blive henvist til downloadlinket. Klik på "download Imesh" -linket, hvis du bruger iMesh.

Installer softwaren til download af musik. Genstart computeren, når installationsprocessen er afsluttet.

Åbn softwaren til download af musik. Gå til "fil" i din applikationsmenu, og vælg "tilslut" for at oprette forbindelse til netværket. Afhængigt af din internethastighed skal det kun tage et par minutter at oprette forbindelse.

Søg efter en sang. Indtast navnet på sangen eller kunstneren i søgefeltet, og tryk på "enter".

Vælg en fil, der har den højeste vurdering. Dobbeltklik på filnavnet for at begynde at downloade. Se downloadets forløb ved at gå til vinduet "downloads".

Find filen på din computer. Dobbeltklik på filen for at afspille den.