7 trin til at gave en gammel iPhone og få det klar til nyt ejerskab

Hvis du har en iPhone, der sidder rundt, når du samler støv og er ude af brug, kan du sælge det, eller måske endda mere givende, give til en ven eller et familiemedlem. Uanset hvem det kommer til, hvis du overfører en iPhone til en ny ejer, er der en række trin, du vil tage for at forberede iPhone til nyt ejerskab.

Efter at have været igennem dette for nylig med en ældre iPhone, der sad i en skuffe, regnede jeg med at det var godt at løbe gennem trinnene igen. Dette er ikke kun for folk, der sælger en iPhone til en anden, det er også fantastisk, hvis du skal donere en enhed eller gave en iPhone (eller iPad) til en anden, og du vil bare vide de rigtige skridt til at tage i For at få det klar til næste ejer. Vi skal dække at få dine ting ud af enheden, rense den op, nulstille den, tage SIM-kortet ud og meget mere.

1: Sikkerhedskopier personlige data, hent dine billeder osv

Du kan stadig have nogle personlige data på iPhone, så du vil gerne have det først. Det bedste er at starte en hurtig backup til en computer med iTunes, så du får en backupfil af hele enheden, hvis du bestemmer dig for at det er nødvendigt (du kan også hente billeder fra iPhone-backupen, hvis du nogensinde har brug for det) .

Få derefter dine billeder fra iPhone ved at overføre dem til en computer, uanset om det er til en Windows-pc eller Mac. Bare vær sikker på at du får de ting fra telefonen, så når du sletter det, vil du ikke gå glip af noget.

2: Opdater iPhone til den nyeste iOS-version

Det er god praksis at opdatere en iPhones systemsoftware, før du afleverer den til en ny ejer. Dette gælder især, hvis enheden sidder i et skab eller en skuffe i et stykke tid og har en forældet version.

Dette er nemt, og du kan gøre det direkte på iPhone uden at skulle bruge en computer (men selvfølgelig kan du også opdatere via iTunes):

 • Gå til "Indstillinger" og gå til "Software Update"
 • Installer eventuelle opdateringer, der venter

IPhone 4S, jeg lige opdateret til nyt ejerskab, lå bag på iOS 6.0.1 (!) Og blev opdateret til iOS 7.1.1, det er et stort spring med mange forbedringer.

3: Deaktiver iMessage, Facetime, & iCloud

Du vil manuelt slukke for iMessage- og iCloud-tjenesterne, før du pisker telefonen, så det vil afmontere fra enheden.

 1. Gå til "Indstillinger" og derefter til "Beskeder"
 2. Drej kontakten for 'iMessage' til OFF
 3. Tilbage i Indstillinger, gå nu til "iCloud"
 4. Søg efter "Find My iPhone" og drej det til OFF
 5. Gå til bunden og vælg "Slet konto"

Manglende at gøre dette kan potentielt betyde tabte beskeder og generelle irritationer, så selv om det ikke er helt nødvendigt, er det god praksis.

4: Tør iPhone til fabriksindstillinger

Derefter vil du slette alle personlige data, apps, fotos, medier, meddelelser, voicemails, alt, fra iPhone. Apple har gjort denne proces meget let i dag med en enkel fabriksgenoprettelsesindstilling bundtet i iOS-indstillinger:

 1. Åbn indstillinger og gå til "General"
 2. Rul ned til "Nulstil" og vælg "Slet alt indhold og indstillinger"
 3. Bekræft at nulstille alt indhold og indstillinger - dette formaterer i grunden iPhone'en at slette alt ud af det

IPhone vil snart genstarte og være fri for alt ... næsten klar til den nye ejer!

Videoen nedenfor går gennem, hvordan du nulstiller til fabriksindstillingerne, hvis du er forvirret:

Når iPhone gøres nulstillet til fabriksindstillinger, genstarter den som om den var helt ny. Sådan skal du give den til den nye ejer (medmindre du planlægger at forudindstille den til dem med apps, en Apple ID osv. Selvfølgelig).

5: Fysisk rengøring af iPhone

Har du lyst til at bruge din iPhone med fedtede fingre, mens du spiser cheetos og dryppende is over skærmen? Måske var din foretrukne iPhone læsepunkt badet? Det er godt, men den nye ejer kan ikke være så glad for en beskidt iPhone, der er lattret i hvad rest der er. Så gør det høflige og rent fysisk op iPhone.

Den bedste måde at gøre dette på er med en lidt fnugfri klud (brug ikke for meget vand og prøv ikke at bede iPhone, for meget væskekontakt kan forårsage skade). Sluk iPhone'en (ved at holde tænd / sluk-knappen nede og glide til OFF), og afmonter derefter iPhone fra enhver strømkilde (medfølger med USB), og rengør det forsigtigt med kluden. Får ikke fugt i nogen af ​​åbningerne, og brug ikke nogen opløsningsmidler eller kemiske rengøringsmidler på iPhone, da de kan beskadige overfladerne.

6: Demonter iPhone fra din Apple-konto

Hvis den nye ejer er en person, du ikke ved, vil du sikkert fjerne den fra din Apple-konto og supportprofil. Dette er nemt, skal du bare logge ind på Apples websted, finde enheden og vælge "Disassociate":

 • Gå her til Apple.com for at starte processen

Hvis du giver iPhone til et familiemedlem, har du sandsynligvis ikke brug for det, da der er lidt skade ved at holde en familie telefon på samme supportkonto.

7: Fjern SIM-kortet

Har du en iPhone, der har et SIM-kort? Tag en papirclip, vend iPhone på den side, og pop den ud, den nye ejer har sikkert ikke brug for det.

Hvis SIM-kortet stadig er aktivt, vil du holde det rundt, ellers godt, det er et lille stykke plastik til papirkurven, du går.

Valgfrit: Lås op til iPhone til andre SIM-bærere

Hvis iPhone er låst med AT & T, og kontraktperioden er færdig, kan du anmode om en gratis oplåsning af telefonen fra AT & T, og det vil ofte ske inden for en time.

En iPhone på Verizon eller Sprint, der har en SIM-kortplads, kræver normalt et telefonopkald til den respektive supportkanal, men de vil typisk også låse telefonen op for hver forespørgsel.

IPhone er klar til nyt ejerskab!

Det er det! IPhone er blevet sikkerhedskopieret, data kopieret, nulstillet til fabriksindstillinger, gunky-skærmen er blevet rengjort, enheden er blevet adskilt fra Apple-kontoen, og SIM-kortet blev fjernet ... og måske endda låst op, det er godt at gå til ny ejer!

Har du specielle tip, tricks eller yderligere trin, du tager, når du forbereder en iPhone til nyt ejerskab? Lad os vide i kommentarerne!