Sådan konverteres en PDF til HTML med Ubuntu

Der er flere måder at forsøge at ændre en PDF-fil til en HTML. Husk, det færdige produkt vil sandsynligvis ikke se så godt ud som originalen. Det bærbare dokumentformat omgås ikke let. HTML fungerer ikke med tekst og billeder på samme måde som PDF-filer, især komplekse, men her er et par måder at prøve det på.

3 Metoder

Trin 1

Den nemmeste måde er at gå til Adobes websted og uploade din PDF. Sandsynligvis på grund af udslæt af software, der markedsføres for at gøre netop dette, tilbyder Adobe det gratis. Alt hvad du skal gøre er at udfylde et par blanke, klikke på en knap, og så går du væk.

http://www.adobe.com/products/acrobat/access_onlinetools.html

Trin 2

En anden måde er at bruge et smukt lille værktøj kaldet Image Magick. Det er let at finde i Synaptic. Download det, vælg det fra menuen "åben med" og "gem som" html. Den eneste hangout med det er, at du kun kan lave en side ad gangen.

Den sidste måde er at bruge et lille program kaldet pdftohtml. For at gøre dette skal du bruge terminalen for at sikre, at poppler-utils er installeret.

sudo aptitude installer poppler-utils

Programmet installeres automatisk, og derefter skal du navigere til det bibliotek, hvor din PDF-fil er placeret. Når du er der, skal du bare skrive:

pdftohtml -c [filnavn] .pdf [filnavn] .html

Det færdige produkt adskiller sig ikke meget fra Adobes websted, men du understøtter open source-software ved at bruge det!