OS X El Capitan Developer Beta 7 og Offentlig Beta 5 Udgivet til Mac Testere

Apple har udgivet OS X El Capitan Developer Beta 7 sammen med OS X El Capitan Public Beta 5 for brugere, der deltager i beta-testprogrammerne til Mac-systemsoftware. Og ja, det er stort set den samme Public Beta 5, der blev frigivet og derefter trukket i går. Det er uklart, hvorfor den oprindelige frigivelse af El Capitan Public Beta 5 blev fjernet.

Den nye OS X 10.11-bygning ankommer som 15A263e til den 7. El Capitan Developer-version og 15A262e til den 5. version af Public Beta, hvilket gør sidstnævnte til at bygge lidt anderledes ud end den udgivelse, der dukkede op og forsvandt, som blev tilbudt som bygg 15A262c. Uanset om der faktisk er noget andet mellem de to udgivelser end bygge nummeret, er det stadig at se.

Apple anbefaler, at alle Mac-brugere, der deltager i enten beta-testprogrammet til Mac OS X, installerer opdateringen på deres test-arbejdsstationer.

Som sædvanlig er OS X beta-downloadene tilgængelige fra fanen Mac App Store-opdateringer, både udvikleren og de offentlige beta-udgivelser vejer omkring 2 GB og kræver en genstart for at fuldføre installationen.

Hidtil har Apple kun sagt, at OS X El Capitan ville blive frigivet i efteråret som en gratis download. Forudsat at Apple følger deres sidste par lanceringscykler, vil OS X El Capitan sandsynligvis blive givet en specifik lanceringsdato eller endda udgivet næste måned sammen med iOS 9 og iPhone 6s.

Systemkravene til at køre OS X El Capitan er ret lette, da det kan køre på alle Mac'er, der har været berettiget til tidligere Mavericks og Yosemite udgivelser.

Den seneste stabile version af OS X tilgængelig for offentligheden forbliver 10.10.5.