Sådan fornyes et abonnement på en tv-guide

Hvis du abonnerer på TV Guide-magasinet, ved du, at det er en meget praktisk måde at udforske tv-lister på og læse om dine yndlingsprogrammer og stjerner. Det er enkelt at forny dit abonnement, uanset om du vil gøre det via mail, telefonisk eller online.

Vælg et sted, hvor du skal forny. Der er snesevis af sider, der tilbyder abonnementer og fornyelsesabonnementer på TV Guide. Du kan bruge selve TV-guide-webstedet eller nogen af ​​de andre, der er linket til i Resources.

Indtast dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Godkend dit køb. Dit abonnement fortsætter uafbrudt.

For at forny med posten skal du hente et abonnementskort fra den sidste TV-guide, du modtog. Udfyld de relevante personlige oplysninger, og sørg for at angive, at du er en nuværende abonnent.

Angiv, om du skal betale med check eller kreditkort, eller om du ønsker, at fornyelsen skal faktureres til dig. Udfyld betalingsoplysninger, hvis det er relevant.

Hvis du betaler med check, skal du lægge checken og indsatskortet i en konvolut, rette det til magasinet, stemple og sende. Hvis du betaler med kreditkort eller anmoder om at blive faktureret senere, er der ikke behov for porto - bare udfyld kortet og send.

Hvis du ikke har det godt med at forny online og ikke kan finde et abonnementskort, skal du forny det via telefon. Ring til TV Guide Magazine Kundeservice på (800) 866-1400. Sørg for at have dine post- og betalingsoplysninger praktisk. En kundeservicemedarbejder tager dig gennem fornyelsesprocessen.

Tips

Bemærk: TV-guide-webstedet er ikke længere knyttet til TV Guide-magasinet. TV Guide online er en fantastisk kilde til tv-lister og underholdningsnyheder, men tilbyder intet abonnement, kundeservice eller kontaktinfo til magasinet.