Sådan laver jeg mit kamera i fuld skærm i Skype

Skype tilbyder en mere personlig måde at holde kontakten med familie og venner på. I modsætning til at bruge en almindelig telefon- eller messagingtjeneste tillader Skype brugere at både se og høre folk i den anden ende af deres opkald. Ved hjælp af webkameraer kan en chat i fuld skærm forbedre din samtale ved at lade dig se dine venner og familie i "virkelige" proportioner. Skype giver en enkel brugergrænseflade, hvor du kan ændre dine indstillinger til fuldskærmstilstand.

Trin 1

Vælg en kontakt, du vil ringe til ved hjælp af Skype. Klik på kontaktens navn i sidepanelet. Kontroller indstillingerne for dit opkald for at sikre en forbindelse i høj kvalitet ved at vælge "Kontroller indstillinger." Sørg for, at mikrofonen, højttalerne, videoen, computerens hastighed og internetforbindelsen fungerer korrekt.

Trin 2

Vælg knappen "Videoopkald" for at foretage et opkald. Når din kontaktperson har svaret, vises en videoskærm i et separat vindue.

Trin 3

Hold markøren over videostrømmen. Klik på knappen "Fuld skærm", der vises i øverste venstre hjørne. Videostrømmen udvides for at udfylde skærmen.

Tryk på "Escape" for at afslutte fuldskærmstilstand, når du er færdig med dit opkald.