Sådan beskæres et billede i Mac OS X med Preview

Beskæring er en vigtig billedredigeringsfunktion, som hjælper med at forbedre sammensætningen af ​​et billede, for at fremhæve fokus på et billede eller for at reducere unødvendige dele af et billede. Mens mange Mac-brugere bruger tredjepartsværktøjer til at udføre billedbeskæring, er der ikke brug for yderligere apps til at udføre opgaven i OS X, fordi det medfølgende og underforstået Preview-værktøj har opskæringsfunktionalitet bygget lige ind i redigeringsværktøjet.


For at prøve det selv, vil du have et billigt billede, som du kan beskære, og næsten enhver version af Mac OS X. Resten af ​​processen er meget enkel og kan gøres ret hurtig, især når du lærer hvordan at bruge værktøjerne og mestre nogle tastaturgenveje.

Beskæring et billede med eksempelvisning i Mac OS X

  1. Åbn den billedfil, du vil beskære, til Preview-appen i Mac OS X
  2. Klik på knappen "Editor Toolbar", den er placeret på højre side af det generelle værktøjslinje og ser ud som en værktøjskasse eller en lille blyant
  3. Vælg nu værktøjet "Rektangulært valg", det er som standard indstillet som standard, men du kan dobbeltkrydse dette ved at vælge det fra den øverste rullemenu i editorens værktøjslinje
  4. Tegn det ønskede rektangel på billedet til det område af billedet, du ønsker at beskære
  5. Tryk på kommandoen + K-tasterne for at beskære billedet, eller gå til menuen "Værktøjer" og klik på "Beskær" for at afslutte beskæringen. Bildet vil straks blive afskåret til det afsnit, der blev trukket inden for det rektangulære vælgerværktøj
  6. Gå til menuen "Fil" og vælg "Gem" eller "Gem som" som ønsket for at gemme den beskårne version af billedet

Se, det var nemt lige? Du har nu et beskåret billede. Du kan tegne den rektangulære vælger til den størrelse, du vil have, og afgrødefunktionen tager sig af resten.

Video gennemgangen nedenfor viser beskæring af et billede fra denne tapet post:

Husk, at du ved at gøre dette også indirekte ændrer størrelsen på et billede ved at reducere den samlede mængde pixels, der er indeholdt i billedfilen, men i modsætning til funktionerne for storforstørrelse kan du ikke beskære på samme måde med grupper af billeder i Preview, fordi det kræver et unikt udvalg.

Beskæring billeder hurtigere i eksempelvisning med tastaturgenveje

Du kan endda fremskynde beskæringsprocessen ved hjælp af tastaturgenveje i hele opgaven, her er stort set den samme proces som startet fra Finder. Dette er et effektivt trick at bruge, hvis du planlægger at bruge afgrødefunktionen ofte og vil fremskynde tingene:

  1. Vælg det billede, der skal beskæres i Finder, og klik derefter på Command + O for at åbne det i Preview (forudsat at Preview er standardbilledfremviserprogrammet)
  2. Vælgerværktøjet skal være øjeblikkeligt aktivt og synligt som standard med et billede åbent, så træk det rektangulære valg rundt om i regionen for at beskære som normalt
  3. Klik nu på Kommand + K for at beskære billedet
  4. Endelig skal du trykke på Command + S for at gemme det beskårne billede

At huske de enkle tastaturgenveje, der bruges i denne opgave, kan gøre beskæringsprocessen ekstremt hurtig, og i kombination med den generelle hastighed og effektivitet i Preview app er det normalt meget hurtigere at gå denne rute end at åbne billeder i Photoshop eller Pixelmator.

Forhåndsvisningsprogrammet til OS X indeholder et utal af billedredigeringsfunktioner, markupværktøjer og konverteringsfunktioner, der stort set overses og underudnyttes. Så hvis du bare lærer at bruge forhåndsvisningsprogrammet til enkle fotoredigeringer og redigering, er afgrøde en god sted at starte.

Selvfølgelig er dette begrænset til Mac, men for brugere på den mobile side af ting er der ingen Preview-applikation, der findes på iPhone eller iPad, så i stedet kan brugerne finde, at appen Billeder understøtter at beskære fotos i iOS meget let med en lignende vælg værktøj, eller brug også tredjepartsværktøjer.