FaceTime Over Cellular Expanderes til flere AT & T iPhones, Kontroller om dit virker også

AT & T ser ud til at udrulle FaceTime over mobilforbindelser til flere iPhone-brugere på deres netværk. MacRumors var først til at opdage den rolige ændring i AT & T-politikken, og de potentielt støtteberettigede enheder omfatter iPhone 5, iPhone 4S, iPad 3 og iPad 4 med mindst en 3G HSPA + (AT & T's såkaldte 4G) -forbindelse. Typisk kræver FaceTime over cellular LTE på AT & T's netværk, men nogle brugere har rapporteret, at de finder funktionen, der arbejder på deres enheder, selv uden LTE-service.

Enheder med mobil FaceTime aktiveret synes at være helt tilfældige i øjeblikket, selvom du kan forsøge følgende procedure for at se, om din iOS-enhed har det til at fungere på AT & T's netværk:

  • Genstart iPhone eller iPad
  • Åbn indstillinger, gå til FaceTime og rul ned for at se, om "Brug mobildata" er aktiveret

Hvis "Brug mobildata" er OFF, skal du prøve at vende den til ON. Enheder med den tilladte funktion lader funktionen aktiveres uden en blå popup advarsel om, at dataplanen ikke er kompatibel. Hvis det ikke virker, vil du se den blå popup-besked og en besked for at kontakte AT & T.

Ingen af ​​vores iPhones har funktionen aktiveret (endnu) i test, men mange på internettet og i MacRumors Forums har rapporteret succes. Hvis dette er en gradvis udrulning, kan det være værd at prøve igen regelmæssigt i løbet af de næste par dage og uger.

Selvom du ikke er interesseret i videochat-aspektet, har FaceTime en række andre anvendelser, herunder at bruge funktionen som et hjem sikkerhedskamera.