Forbedre iOS Definer Function ved at tilføje en ny ordbog

Tap-til-definere et ordtrick i iOS kan dramatisk hjælpe med at forstå forståelsen og ved at lære nye ord, når et ukendt ord kommer op i en artikel eller bog. Denne hurtige Definer-funktion er ikke kun nyttig for studerende med en iPad eller iPod touch, det er også nyttigt for resten af ​​os, langt ude af skolen og bare at læse de daglige nyheder på vores iPhones.

Mens standard Apple Dictionary, der leveres med iOS, er ret godt, er det ikke perfekt og har ikke definitioner for hvert enkelt ord. Også, og måske mere relevant for de fleste "Definer" -funktionsbrugere, kan du muligvis bemærke en fejl, der ikke er defineret i definitionen, når du forsøger at definere et ord, som du ved for sikkert, er et ord, ofte bare fordi spændingen er anderledes. For ikke at komme for meget af emnet, men det betyder at ændre en uendelig (den grundlæggende form af et ord) til en tidligere tidsversion (tilføjelse "ed") eller en nuværende deltager (som at tilføje "ing"). Hvis du spekulerer på, hvor det skal hen, skal du være med mig bare et øjeblik længere ... fordi hvad det betyder for Apple Dictionary-funktionen i iOS er, at et ord som "tuck" kan få en definition, men det ordet i tidligere tid er ligesom "Gemt" vil ikke blive defineret, simpelthen på grund af den mindre anspændte ændring.

Dette er frustrerende af indlysende grunde, og for dem der lærer nye ord, kan det føre til en misforståelse eller antagelse om, at ordet ikke er et rigtigt ord overhovedet, når det er. Det er præcis det, vi søger at rette her ved at tilføje en ekstra ordbog med udvidet ordgenkendelse, som vil tilføje flere definitioner til flere vilkår, men også tilføje bedre spændt anerkendelse.

Forbedre iOS-ordbogen ved at tilføje nye ordbøger og definitioner

Vi vil forbedre iOS-ordbøgerne bredde ved at tilføje en ekstra ordbog med øget ordgennemgang. I så fald tilføjer det en ny engelsk ordbog, men det skal også fungere sammen med andre sprog.

  1. Åbn appen "Notes" og opret en ny blank notat
  2. Skriv ud en version af et ord, som Apple Dictionary ikke vil definere som standard, som "gemt"
  3. Tryk og hold på det pågældende ord, indtil kontekstmenuen vises, og vælg "Definer"
  4. Når fejlen "Ingen definition fundet" vises, skal du se til hjørnet og trykke på "Administrer"
  5. Søg efter "Engelsk - New Oxford American Dictionary" og tryk på download-knappen, det ser ud som en lille sky med en nedadgående pegepile, der kommer ud af det

Hvis du virkelig ønsker at udvide ordbogen, skal du downloade "Engelsk - Oxford Dictionary of English" også, mens du er på denne skærm, og hvis du søger at kunne definere fremmedord, skal du også tage fat i disse ordbøger . Hver ordbog er en rå tekstfil, der kan være temmelig stor (hvor som helst fra 500k til 70MB), så lad hele filen downloades, før du forsøger at omdefinere et ord, hvor lang tid det tager, vil afhænge af iPad-forbindelsens hastighed, iPhone, eller iPod touch.

Når det er afsluttet, vil du vide, fordi ordbogen får en (x) knap ved siden af ​​den, hvilket betyder at den kan slettes. Endnu vigtigere, vil du nu have forbedret ordbogskendskab, der forstår fortid og nutid, meget bedre, gør væk med meddelelsen "Ingen definition fundet" og rent faktisk leverer det pågældende ord. Igen, ved at bruge eksemplet til ordet "gemt", som nu viser en definition:

Den udvidede ordbog vil også vise mange flere definitioner for mere uklare udtryk på tværs af en lang række teknologiske, videnskabelige og medicinske ord.

Dette er så nyttigt, at det sandsynligvis skulle medtages som standard i iOS-ordbogen, men i det mindste fortjener dette edtech-tip et sted på hver iPad, iPhone og iPod touch, der bruges derude i uddannelsesverdenen.