Skift udseende af Terminal Windows hurtigt

Du kan hurtigt ændre udseendet på et Terminalvindue ved hjælp af Inspektionsværktøjet, som til enhver tid kan indkaldes til et bestemt Terminalvindue. Inspektør er meget nem at bruge, så her er hvordan man ændrer udseendet hurtigt ved at bruge det:

  • Med Terminal.app lanceret, har mindst et aktivt vindue åbent
  • Klik nu Kommando + jeg for at hente Inspector-værktøjet
  • Klik på fanen "Indstillinger" for at få vist de forudindstillede udseendeindstillinger samt eventuelle brugerdefinerede temaer, du har oprettet eller gemt, vælg et af disse temaer for øjeblikkeligt at ændre udseendet af det aktive terminalvindue

Ændringer træder i kraft straks, så klik rundt, og du får straks se hvordan tingene ser ud med et andet tema. For multi-windowed terminalsessioner kan du vælge andre vinduer for øjeblikkeligt at ændre dem også.

Hvis du hellere vil starte et nyt stylet Terminal-vindue, kan du gøre det fra Dock.

Hvis du foretrækker at altid bruge en bestemt Terminal-stil, kan du angive et nyt standardtema i Terminal App-indstillingerne, der er tilgængelige via menuen Filer. Hvis du er en ivrig kommandolinjebruger, tag dig tid til temaet og tilpasse dit Terminal til at passe til det udseende, du ønsker, er der mange muligheder lige fra farvet tekst til gennemsigtige eller tapet baggrunde, forskellige skrifttyper, du hedder det og dig kan sandsynligvis tilpasse kommandolinjen for at passe dine præferencer.