Sådan løser du din Monarch 1110

Monarch 1110 håndholdt etiketter bruges i købmandsforretninger, tøjbutikker og andre detailhandlere. Monarch 1110 har været i brug siden 1972. Selvom den er kendt for sin holdbarhed og pålidelighed, kan du muligvis støde på problemer ved hjælp af Monarch 1110. Producenten tilbyder reparationsservice med 24-timers vending. Hvis du hellere vil rette din Monarch 1110 selv, her er nogle enkle fejlfindingsteknikker for at få den til at fungere igen.

Smør enheden med monarksmøremiddel 086989. Klem en dråbe på hver side af etiketrenden. Placer fire dråber på bagpapiret. Spred smøremidlet med fingrene. Korrekt smøring forhindrer problemer med fremføring, klæbende ophobning og rivning af bagpapir.

Udskriv 15 til 20 etiketter. Hvis Monarch 1110's udskrivning er udtværet eller forvrænget, bruger overskydende blæk på flere labels.

Brug tryk, når du klemmer håndtaget. Der er tidspunkter, hvor blækket måske udskriver for let. Monarch 1110 producerer mere blæk, hvis du klemmer håndtaget hårdere.

Kontroller udskriftsplaceringen for etiketterne, der ikke indføres. Der er en diskplads på hver side af Monarch 1110. Anbring en lille mønt i diskpladsen mærket "HOLD". Drej mønten langsomt med uret, indtil den klikker. Udskriv en etiket. Sørg for, at udskriftsplaceringen er korrekt. Hvis ikke, gentag processen, indtil udskriftsplaceringen er rettet.

Elementer, du har brug for

  • Monarksmøremiddel 086989

  • Lille mønt