Sådan ses Timestamps i meddelelser til Mac OS X

Meddelelser i Mac OS X har to metoder til tidsstempling af meddelelser; en automatisk anvendt tidsstempel, når en ny samtale starter eller beskeden er modtaget, og en mindre kendt evne til at se tidsstempel for enhver iMessage eller SMS besked sendt med Mac Messages-appen. Vi vil fokusere på sidstnævnte tilgang, da det vil give en Mac-bruger mulighed for at afsløre den nøjagtige dato og klokkeslæt, som enhver besked blev sendt eller modtaget i Messages-appen til Mac OS X.


Tricket til at se tidsstempel for en sendt eller modtaget besked i Mac OS X Messages-appen er virkelig ret simpel; Du holder bare musen over den besked, du vil se dato og klokkeslæt for . Det kan måske lyde lidt underligt, men her fungerer det i praksis:

Sådan kontrolleres meddelelser Time Stamp på Mac OS

  1. Åbn appen Beskeder på Mac'en, hvis du ikke har gjort det endnu, og gå til en samtale (eller start en ny, hvis du ikke har nogen, og bare vil prøve det)
  2. Hold musemarkøren over en chatboble i et sekund eller to for at afsløre et lille popup-kontekstuelt element med angivelse af dato og klokkeslæt, meddelelsen blev sendt eller modtaget

Tidsstempel formatet besked ses som "Dato, Tid".

En kort demonstration video nedenfor viser, hvordan dette virker, bemærk at du skal holde en besked et øjeblik eller to, inden tidsstempelet afsløres, men når det er synligt kan du hurtigt flytte op eller ned for at se tid og dato for andre meddelelser i samme tråd.

Dette virker med enhver form for meddelelsesindhold, om det er en regelmæssig iMessage (blå chatbobler), en sms-besked (grønne chatbobler), en multimediebesked som et billede eller en video, Facebook messenger, AIM, jabber osv. Hvis det er I Meddelelser på Mac kan du se en tidsstempel på denne måde.

I øjeblikket er du nødt til at svinge over hver besked individuelt for at se, hvornår en bestemt besked blev sendt eller modtaget. Dette gør appen Mac Messages lidt anderledes end at se tidsstempelet for en besked på iPhone med en trækbevægelse, der afslører tidsstempel for alle meddelelser, der vises på skærmen iOS Messages, men udover det er timestampen selv lige så detaljeret.

Den ene undtagelse til hover-tricket er, når en ny samtale er startet, enten med en ny besked, eller efter en bemærkelsesværdig tid er bortfaldet, når en besked blev sendt eller modtaget. I denne situation vises en tidsstempel naturligvis øverst på den pågældende meddelelsestråd i Messages app uden yderligere involvering eller svingning, som du kan se øverst her:

Selvfølgelig, hvis du sletter et chat-transkript fra appen Messages, kan du ikke se tidsstempelet på ældre meddelelser, som ikke længere er synlige.

Måske indlysende, men dette er rettet mod at se klokkeslæt og dato for meddelelser i moderne versioner af Mac OS X, men hvis du bruger en meget ældre version af OS X med iChat, kan du bruge et andet tastetrykstryk til at tilføje en tidsstempel i stedet. Denne tastetryk var en ret praktisk funktion, men det blev udeladt, da iChat blev meddelelser i moderne OS X udgivelser, så nyd det, hvis du har en tidligere udgivelse af systemsoftware.