Send en webside-URL direkte fra Safari eller Chrome med en tastaturgenvej i Mac OS X

Når som helst du finder dig selv at læse noget særligt interessant, værdifuldt eller nyttigt på internettet (som OSXDaily.com), kan du finde dig selv, der ønsker at du hurtigt kan dele den aktive URL med en anden. Mens mange brugere manuelt kan kopiere og indsætte webadressen til en e-mail-klient, er der en bedre måde, der understøttes af både browsere fra Chrome og Safari: en fantastisk tastaturgenvej til øjeblikkeligt at dele en webside via e-mail.

Den øjeblikkelige e-mail-URL-deling genvej er Command + Shift + i, og den er super nem at bruge, meget nemmere end at lave kopi og indsæt rutine, sådan fungerer det:

1: Naviger til webside-webadressen for at dele med e-mail

Gennemse internettet fra Safari eller Chrome som sædvanlig, skal du bare stoppe ved enhver webadresse, du vil sende sammen via en e-mail. Eksemplet screenshot her bruger denne side til at sende til en ven for at hjælpe dem ud, men du kan bogstaveligt talt vælge noget side eller websted på nettet for at sende denne vej.

2: Hit Command + Shift + i for at medtage URL'en i en e-mail

Hitting Command + Shift + Jeg vil øjeblikkeligt starte standard e-mail-klienten og have en præfyldt ny meddelelsessammensætning med webadressens titel som e-mail-emne og URL'en som e-mail-krop. Angiv blot hvem du vil sende den til og tilføj en besked, hvis du vil, og send væk.

Hvad der er særligt fantastisk med det her er, at det virker med hvad som helst Macs standard e-mail-klient er indstillet til, uanset om det kommer fra Mail, Thunderbird, Outlook eller endog Gmail webmail. Kommandoen + Shift + i genvej vil bruge den, uanset om den kommer fra Safari eller Chrome.

Skriv og send kun mailen som sædvanlig. Enkel og nem deling, og det er meget hurtigere end at kopiere webside-webadressen, åbne e-mail-appen og derefter indsætte linket i e-mailen og udfylde emnet og hvad ikke rigtigt?

Denne tastaturgenvej kan endda understøttes af Firefox, men jeg har ikke det installeret for øjeblikket for at teste det ud, fortæl os i kommentarerne, hvis du ved det.

Og for Mac Safari-brugere derude, gå ikke glip af disse 31 vigtige Safari-tastaturgenveje til OS X. Selvfølgelig er dette kun Mac, da iOS allerede har denne type e-mail-delingsfunktioner, der er bygget direkte ind i Safari (og Chrome) som såvel som i hele OS generelt med Share Sheets funktionaliteten.