Typer af udendørs leg

Mens udendørs leg engang var så naturlig som at være barn, kan mulighederne for nogle børn være noget begrænsede, når det kommer til friluftsaktiviteter. Inspirer andre til at nyde naturen med kreativ eller kardiobaseret spilletid, der passer til den aktuelle gruppe.

On-the-Go-spil

Enkle barndomsspil kan spilles stort set hvor som helst plads tillader det. Skjul og søg, eller dets forskellige spøgelser på kirkegården, kræver ingen særlig atletisk evne og kan nydes af alle aldre, da en person eller gruppe er udpeget som den søgende, mens alle andre gemmer sig. Freeze-tag har en spiller som "det", mens de andre prøver deres bedste for at undgå at blive mærket af "det". Hvis de er mærket, fryser de på plads. Andre spillere kan frigøre frosne spillere ved at mærke dem eller kravle mellem deres ben. Spillet slutter, når alle spillere er frossne. Rødt lys, grønt lys er et simpelt spil til selv små børn. En person fungerer som lyset og står en afstand væk fra de andre. "Lyset" vender sig væk fra spillerne og kalder "grønt lys", så andre spillere kan bevæge sig mod hende. Hvis hun vender sig om og råber "rødt lys", skal spillerne stoppe med at bevæge sig. Enhver, der bliver fanget i bevægelse, skal gå tilbage til starten. Vinderen er den første person, der mærker "lyset".

Naturforskning

Udforskning af naturen inspirerer det nysgerrige sind, samtidig med at det giver en pause fra elektronik, indendørs aktiviteter og standardspil med regler. Tag en gruppe børn med på en ekskursion til en naturpark, børnehaven eller et naturområde i nærheden med masser af interesse for de involverede, såsom små vandløb at hoppe over, vandliv eller skovklædte omgivelser komplet med små pattedyr, masser af fugle og planteliv. For så vidt angår spil, skræddersy spillet eller spilletiden til miljøet; for eksempel, hvis en smal strøm er lidt for bred til at springe over, tilskynd gruppen til at komme op med en måde at krydse den på, mens den forbliver tør. Nærliggende sten, der er placeret strategisk, bliver en gangbro over lavt vand. Bed gruppen om at indsamle så mange forskellige typer faldne træblade som muligt, og skab derefter et diagram til et spil, der løber på jagt-stil, så hver kan tjekke de ting, som de findes.

Kooperative actionspil

Kickball, flagfodbold og stafetløb er alle spil, der kræver lidt fysisk aktivitet og team-samarbejde. Red rover, et klassisk spil for grupper på seks eller flere, adskiller deltagerne i hold, der hver står i modsatte ender af et blødt legeområde, såsom en græsareal. Mens man holder i hænderne, kalder en person et medlem af det andet hold over; den kaldte spiller skal forsøge at bryde igennem armene. Hvis de bliver fanget, bliver de medlem af holdet med sammenkædede hænder, så får det andet hold en tur. Spillet slutter, når et hold ender med alle spillerne.

Ustrukturerede aktiviteter

At spille udenfor kan være så simpelt som at have en plads udendørs til sikkert at lege, alene eller med andre. En sandkasse og et par legetøj fremmer fantasifuld leg, når børn bygger veje, slotte og imaginære miljøer. Boblesæbe og tryllestave giver underholdning og spænding for små børn. Byggelegetøj gør det muligt for børn at lade som om de er på arbejdspladsen og flytte snavs fra et sted til et andet og rejse over al slags terræn. Vanddrevne raketter, legetøjsdrager og slangebøs-drevne legetøjsfaldskærmsudspringere giver luftbaseret nydelse, ideel til områder med masser af udendørs plads over.