Sådan optages vokal på en bærbar computer

Du kan gøre din bærbare computer til et miniaturestudie ved hjælp af lydsoftware og en mikrofon. Nogle gange kan du bruge et mikrofontilbehør med et stik, der tilsluttes mikrofonporten på din bærbare computer, og andre gange kan du bruge USB-headset med en lille bommikrofon, der er fastgjort til hovedtelefonerne. Nogle er bedre til at synge vokal, og andre er mere velegnede til at tale vokal. Uanset hvad kan din bærbare computer optage og gemme disse optagelser ved hjælp af din vokalsoftware.

Trin 1

Sæt mikrofonen i mikrofonstikket eller USB-porten på din bærbare computer.

Trin 2

Sørg for, at softwaren genkender mikrofonindgangen. For at teste skal du navigere til din Start-menu og vælge "Tilbehør -> Underholdning -> Lydoptager" eller bare "Tilbehør -> Lydoptager" afhængigt af dit operativsystem. Tænd for mikrofonen, hvis den har en tænd / sluk-knap, og tryk på knappen "Start optagelse" på venstre side af lydoptageren for at teste din stemme. Hvis du ser lydbjælkerne bevæge sig i vinduet, ved du, at din mikrofon er live.

Trin 3

Åbn software til sangoptagelse på din computer. Hvis du ikke allerede ejer denne software, skal du downloade og installere den spywarefri software, der er angivet i ressourceboksen, som er gratis.

Trin 4

Tilføj et nyt lydspor i optagesoftwaren. Tryk på "optag" -knappen for at starte optagelsen af ​​dit vokal.

Tryk på pause eller stop for at afslutte vokaloptagelsen. Brug de tilgængelige værktøjer til at redigere din optagelse og gemme eller eksportere den til en anvendelig filtype, såsom WAV eller MP3.