Sådan spiller du GBA-spil på R4 til DS

Elementer, du har brug for

  • MicroSD-kort og adapter til R4-patron

  • Hukommelsesudvidelsesenhed til Nintendo DS

R4-mediekassetten til Nintendo DS giver brugerne mulighed for at downloade og køre en række amatørudviklede spil og software på systemet. Ud over software designet til Nintendo DS kan patronen også køre spil og software udviklet til Nintendos tidligere system, Game Boy Advance. At køre Game Boy Advance-software kræver en ekstra hukommelsespatron, såsom en EZ-Flash eller Nintendos egen DS Memory Expander.

Download GBA Exploader-softwaren fra webstedet i Resources. Dobbeltklik på den downloadede fil for at pakke den ud.

Tilslut MicroSD-kortet til din R4-patron til din pc's USB-port ved hjælp af R4's MicroSD-adapter. Kopier alle ikke-udpakkede Exploader-filer til kortets rodmappe.

Opret to mapper på din R4s MicroSD-kort kaldet "GBA" og "GBA_SAVE." Kopier dine GBA-spil til "GBA" -mappen. Mange sider leverer amatørudviklede og offentlige domænespil til GBA.

Frakobl din MicroSD-adapter, og fjern MicroSD-kortet. Sæt kortet i R4-patronen, og indsæt patronen i den øverste slot på din Nintendo DS. Indsæt en hukommelsesudvidelsesenhed såsom EZ-Flash eller Nintendos DS Memory Expander i den nederste slot og tænd for systemet.

Vælg "R4 DS" fra DS 'startskærm. Vælg "GBA Exploader" fra R4-menuen.

Rul til det GBA-spil, du vil indlæse, ved hjælp af D-pad. Tryk på "A" for at indlæse et hvilket som helst af GBA-spil, der er gemt på din R4.

Advarsler

Det er ulovligt at bruge mediekassetter eller hukommelsesforlængere (endda Nintendos egen enhed) til at indlæse kommercielt tilgængelig software. Download kun fra websteder, der tilbyder public-domain eller "hjemmebrygging" -software.