Kenwood Car Stereo Fejlfinding

Kenwood er blandt de mest kendte bilstereomærker. Forbrugere, der køber disse stereoanlæg, kan installere dem selv eller betale ekstra for professionel installation. Uanset hvem der installerer, kan der opstå problemer med stereoanlæggets betjening. At forstå de problemer, der kan opstå, gør det lettere at diagnosticere og rette dem.

Strømproblemer

Kontroller, at der er trykket på tænd / sluk-knappen på Kenwood-bilstereoen, og at lyset er tændt. Selvom dette måske lyder som en simpel ting, synes mange af de problemer, folk oplever, opstår, simpelthen fordi stereoanlægget ikke er tændt.

CD'er afspilles ikke korrekt

Rengør din CD, hvis den ikke afspilles korrekt, især hvis du finder ud af, at nogle af dine diske stadig kan afspilles. Hvis dette er tilfældet, skal du rengøre cd'en. Når du rengør en cd, skal du ikke tørre den i en cirkulær bevægelse, i stedet for at bruge lige streger, der går fra midten og udad. Ligeledes kan det også være en god idé at kontrollere, om disken er placeret i den rette plads.

Håndfri talefunktion

Gør intet, hvis du bruger den håndfri enhed, og der ikke høres nogen lyd fra baghøjttalerne. Kun fronthøjttalerne fungerer, når den håndfri enhed bruges. Hvis lyden, der kommer fra stereohøjttalerne, når du bruger en talefri-funktion, er lav, skal du justere den håndfri taleenhed separat fra stereon. Dette kan justeres ved at gå til "Menu", "Mic Gain" og NR Level "på dit stereoanlæg.

Fejlmeddelelser

Skub disken ud, hvis du finder, at stereodisplayet har en kode, der læser FEJL 05. Dette betyder, at disken ikke kan læses, og måske har du ved et uheld lagt en DVD i CD-afspilleren. Hvis der vises et FEJL 77-display, betyder det, at enheden ikke fungerer korrekt. Tryk på enhedens nulstillingsknap, og vent et øjeblik. Tænd enheden igen. Hvis dette ikke fjerner fejlmeddelelsen, skal du muligvis tage den til et servicecenter.

Ikke tilgængelig Enhedsmeddelelse

Kontroller den enhed, der er tilsluttet stereoanlægget, hvis meddelelsen "N / A Device" vises på enheden. Hvis du f.eks. Har tilsluttet en MP3-afspiller til enheden, skal du kontrollere brugervejledningen for at sikre dig, at det er en enhed, der understøttes af stereoanlægget. Hvis det er en understøttet enhed, skal du fjerne MP3-afspilleren og tilslutte den igen.