Sådan sendes en Lotus-blomst

Lotus, en åkande, der åbner ved solopgang og lukker ved solnedgang, vokser i damme og andre våde steder. Lotusblomsten står som et hellig symbol fejret i buddhistisk og gammel egyptisk kunst. Nelumbo lutea, også kaldet American Lotus, Yellow Lotus og Water-chinquapin vokser fra Wisconsin til Main og langs det sydlige USA fra Texas til Florida. Nelumbo nucifera vokser i Oceanien og asiatisk og er kendt som asiatisk lotus, indisk lotus eller hellig lotus. Det er udfordrende at finde lotus på lager på grund af deres popularitet og korte vækstsæson.

Trin 1

Forbered en besked til et kort, der skal medfølges af lotusblomsten. At have det klar sparer tid ved bestilling.

Trin 2

Find en blomsterhandler eller planteleverandør, der bærer lotusblomster. Tjek online blomsterhandler-, plante- og damforsyningswebsteder (se Ressourcer), eller ring til nærliggende virksomheder.

Trin 3

Kontroller, at blomsterhandleren leverer til det sted, hvor du vil sende lotusblomsten. De fleste blomsterhandlere har ledningsservice til rådighed og kan sende blomster internationalt. Alternativt kan du sende en levende lotusblomstplante fra en plante- eller damleverandør.

Bestil lotusblomsten. Giv blomsterhandleren eller leverandøren det nøjagtige navn og adresse på modtageren for at sikre levering og betaling med kreditkort.