Sådan gendannes mistede e-mail-adgangskoder

Elementer, du har brug for

  • Aktiv e-mail-konto

  • Aktiv alternativ e-mail-konto

  • Mail PassView-gendannelsesværktøj

E-mail er et populært og praktisk kommunikationsværktøj. Mange mennesker har mindst to e-mail-adresser for at reducere spam til deres private adresse. Som et resultat forekommer hyppigt at miste loginoplysninger ofte. Du kan downloade og installere et værktøj til gendannelse af e-mail-kodeord. For online-e-mail-tjenester tillader de fleste udbydere dig at gendanne din mistede e-mail-adgangskode online. Du kan også gendanne din forretnings-e-mail-adgangskode ved at kontakte din systemadministrator.

Mail PassView Recovery Tool

Download og installer Mail PassView. Besøg Nisoft.net og klik på “Password Tools” i venstre navigationsmenu. Klik på "Mail PassView" fra listen, og download og installer den gratis software.

Uddrag softwaren. Softwaren er pakket i en zip-fil. Højreklik på mappen og vælg “Uddrag alt…” Åbn den udpakkede mappe, når du er færdig.

Udfør programmet. Dobbeltklik på ikonet “mailpv”. Klik på "Kør" i dialogboksen "Åbn fil". Programmet registrerer automatisk hver e-mail-adresse og adgangskode, der er gemt på din computer.

E-mailtjenester til virksomheder

Kontakt din systemadministrator. Hvis du har mistet adgangskoden til din virksomheds-e-mail, kan din systemadministrator nulstille eller gendanne den for dig. Kontakt din virksomheds helpdesk eller systemadministrator, og forklar, at du skal nulstille din adgangskode eller gendanne den. Du skal muligvis registrere et billetnummer.

Åbn din desktop e-mail-klient. Når du er i kontakt med nogen, der nulstiller din adgangskode, skal du åbne dit e-mail-program og indtaste dit brugernavn. Indtast den nye eller midlertidige adgangskode, der leveres af din systemadministrator.

Klik på "OK" eller "Enter". Når du er logget ind, bliver du muligvis bedt om at ændre din adgangskode. Følg instruktionerne for at fuldføre processen.

Online e-mail-tjenester

Besøg webstedet for din e-mail-udbyder. Hvis du f.eks. Bruger Gmail, skal du indtaste Gmail.com i din internetbrowsers adresselinje. Tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur. Find og klik på linket "Glemt din adgangskode" i nærheden af ​​loginområdet, når du kommer til webstedet. Dette åbner en ny side, så du kan indtaste dine kontooplysninger.

Indtast dine kontooplysninger. Indtast de ønskede oplysninger på siden med nulstillet adgangskode. Hvis du husker din alternative e-mail-adresse, skal du indtaste den i det relevante tekstfelt. Indtast f.eks. Dit [email protected]. Dette sender et link for at nulstille din adgangskode til din alternative e-mail-adresse.

Klik på "Send" eller "Nulstil adgangskode." Du skal modtage instruktioner på den e-mail-adresse, du har angivet. Åbn e-mailen, og gennemgå oplysningerne. Hvis du er enig, skal du klikke på det angivne link. De fleste e-mail-udbydere sender dig en midlertidig adgangskode til at logge på. Kopier adgangskoden ved at vælge den i e-mailen. Højreklik på adgangskoden, og vælg "Kopiér" i genvejsmenuen.

Log ind på din konto. Gå tilbage til e-mail-udbyderens websted. Indtast dit brugernavn i det relevante tekstfelt. Højreklik på adgangskodefeltet og klik på "Indsæt" i genvejsmenuen for at indtaste adgangskoden i adgangskodefeltet.

Klik på "Fortsæt" eller "Log ind." Du kan blive bedt om at vælge en ny adgangskode. Vælg en adgangskode, du nemt kan huske, og fortsæt til din indbakke.

Tips

Opret enkle adgangskoder, som du nemt kan huske. Gør dem dog vanskelige for en anden at gætte. Brug f.eks. Din fødselsdag som følger: j @ nuaRYfour1996.

Advarsler

Skriv aldrig din adgangskode ned på papir. At nedskrive din adgangskode udgør en sikkerhedsmæssig bekymring.