De bedste og dyreste mikrofoner

En mikrofon er en væsentlig enhed i optagelses- og tv-branchen. Det forstærker stemmen, så lyttere kan høre, hvad der bliver sagt, uanset om de er en del af et live publikum eller lytter / ser optaget lyd og video. Mikrofoner falder i to kategorier: kondensator (findes i optagestudier) og dynamisk (bruges til scene- og liveoptræden). De bedste og dyreste mikrofoner giver brugeren den højeste kvalitet og klareste lyd.

Den kompakte mikrofon (DPA 4022 kardioidkondensator)

Denne lille sorte mikrofon er berømt for sin bærbarhed og sin lille størrelse. Men lad det ikke narre dig med dets lillehed. DPA 4022 er populær for sin lydnøjagtighed, klare frekvens og vidunderlige modtagelse. Det er blevet en favorit blandt klassiske musikere på grund af disse tre hovedfaktorer. Det bedste er, at det kan give dig en detaljeret, men afbalanceret lyd, som ikke alle mikrofoner er i stand til at gøre. Selvom det er lille i udseende, kommanderer det en stor pris på $ 2.000 fra april 2011.

Vakuumrøret (AKG C-12 VR)

Denne AKG Vaccum Tube kondensatormikrofon er meget efterspurgt af optagelsesingeniører. Dens klassiske rørlignende udseende er bevaret, og nogle komponenter er optimeret til at imødekomme de nuværende studiooptagelseskrav. Det kan bestemt konvertere enhver lyd til en ren, perfekt lyd, som mange avancerede lydfirmaer har ledt efter. Denne model er blevet forbedret for at få bedre forvrængning, lav selvstøj og er mindre modtagelig for brumforstyrrelser. AKG C-12 VR er ret dyr. Fra april 2011 er udsalgsprisen en kæmpestor $ 5.499.

Membranrøret (Sony C800G kondensator)

Hvis du virkelig vil indfange nøjagtige stemmekvaliteter, er Sonys dobbelte membranmikrofon den måde at gøre det på. Dens store størrelse fungerer godt med stabiliteten af ​​enhver form for lyd, hvilket resulterer i en meget klarere og mere levende lyd, perfekt til solo-vokal. Det har sit eget kølesystem for at optimere mikrofonens driftstemperatur og neutralisere støj og forvrængning. Dette bruges normalt i store optagestudier og filmproduktionshuse. Prisen på Sony C800G i april 2011 er $ 10.280.

Stor membran digital mikrofon (Neumann løsning D)

Neumann Solution D er den dyreste mikrofon, der bruges til digital optagelse. Det kombinerer klarheden i den digitale mikrofon med det analoge mikrofons dynamiske rækkevidde og signalfidelitet. Dens specielt udviklede synkroniseringssystem svarer til de højeste krav til professionel lydoptagelse. Den oprindelige investering er høj, men selv et lille optagestudie kan opnå den højeste kvalitet af lydoptagelse ved kun at bruge mikrofonen og optageudstyret. Den leveres med en brugervenlig fjernbetjening for at gøre ændringer i mikrofonindstillinger så meget lettere. Detailprisen for denne avancerede digitale mikrofon pr. April 2011 er $ 17.988.