Gode ​​motorer til vindmølle

En vindmølles hovedrolle er at udvinde energi fra vind, der roterer rotoren. Rotorers bevægelse og rotation giver strøm til generatorer, der genererer elektricitet. Vindmøller bruges til at pumpe vand, skære tømmer og genoplade elektriske batterier. Vindmøller giver forureningsfri muligheder for at generere energi. Der er flere typer motorer, der anvendes i vindmøller, og de varierer i størrelse og anvendelse.

Stepper Motors

Trinmotorer kan hentes fra gamle computerprintere. Hvis de købes, er de billige og overkommelige og kan generere vekselstrøm (AC) ved lave omdrejningshastigheder sammenlignet med jævnstrømsmotorer med samme størrelse (DC). Trinmotorer kan anvendes i små vindmøller. Under installation af en vindmølle placeres små turbineblade på motorakslen. Trinmotorer kan enten være store eller små i størrelse. Små trinmotorer er mindre end 1 tomme i diameter. De runder pr. Minut, der kræves for at generere nyttig spænding, afhænger af antallet af trin i trinmotoren. Generelt fungerer trinmotorer på omkring 200 runder pr. Minut.

Børstede DC-motorer

Børstede jævnstrømsmotorer kan hovedsagelig anvendes til hjemmebyggede vindmøller. Strøm i en børstet jævnstrømsmotor stammer fra en kommutator, der drejer elektromagneterne på den børstede motor. En korrekt børstet DC-motor har høje effektivitetsniveauer på omkring 70 procent. En børstet motor af høj kvalitet har en aksel lavet af hærdet rustfrit stål, en stak lameller, tråd og børster. En af fordelene ved at bruge en børstet jævnstrømsmotor er, at man ikke har brug for gearing, og alligevel oplades et batteri af spændinger, der produceres i let vind. Derudover er børstede jævnstrømsmotorer let tilgængelige.

Induktionsmotorer

Induktionsmotorer er blevet anvendt i vid udstrækning i konstruktionen af ​​vindmøller på grund af deres robusthed og enkelhed. Et stort antal industrielle vekselstrømsmotorer er induktionsmotorer. I induktionsmotorer inducerer statorviklingerne en strøm i rotorlederne. En induktionsmotor udgør grundlæggende en rotor, et anker og en stator indeholdende viklinger forbundet til en energikilde, der er polyfaseret. En induktionsmotor kan konverteres til en selv-ophidset generator ved tilsætning af kondensatorer. Brug af et drejningsmoment til at drive induktionsmotoren kan ændre det til en generator. Store induktionsmotorer har en effektivitet på helt op til 95 procent.