Sådan erhverves guiden Edwin i Baldur's Gate 2

En farlig og umoralsk rød troldmand fra landet Thay, Edwin er en tilbagevendende karakter fra den oprindelige Baldur's Gate. Hvis dit parti ikke er tøvende med at gøre skruppelløse eller direkte onde gerninger, så er Edwin et must-have-tryllekaster.

Undslippe troldmanden Irenicus 'fangehul i begyndelsen af ​​spillet og tag dig ind i byen Athkatla.

Sådan erhverves guiden Edwin i Baldur's Gate 2

Gå til Docks District i Athkatla, og gå ind i Shadow Thieves Guild. Find klanmesteren Renal Bloodscalp og tal med ham. Han vil bede dig om at infiltrere en rivaliserende orden. Accepter hans tilbud og gå over til den anden orden for at modtage flere quests fra dem.

Gennemfør den første quest, som den rivaliserende ordenmester Mae'Var giver dig. Så vend tilbage og modtag den anden søgen, som sender dig for at finde den røde troldmand Edwin, som normalt står rundt på øverste etage i Mae'Vars guildbygning.

Accepter Edwins søgen efter at dræbe guiden ved navn Rayic Gethras, som også er placeret i Docks District. Når du har afsluttet skønden, skal du vende tilbage til Edwin, som giver dig en anden søgen: at få et sæt dokumenter fra en sømand på den nærliggende kro.

Gå over til kroen og få dokumenterne fra sømanden, enten ved intimidering eller ved blot at købe dem. Tag dem tilbage til Edwin. Rapporter derefter til Mae'Var igen, som vil sende festen på endnu en gang, denne gang for at dræbe et forræderisk klanmedlem, der også er på kroen.

Sådan erhverves guiden Edwin i Baldur's Gate 2

Afslut den næste søgen efter Mae'Var, og tal derefter med Edwin, som vil kræve at blive medlem af gruppen. Accepter hans krav, og han vil deltage i festen som en spilbar karakter.

Tips

Edwin har en magisk amulet, der giver ham adgang til yderligere trylleformler på 1. og 2. niveau, så sørg for at få ham til at huske de ekstra trylleformularer, inden festen hviler.

Advarsler

Hvis du har krigeren Minsc i din fest på samme tid som du har Edwin, vil de til sidst angribe hinanden, fordi Edwin kontinuerligt vil spotte Minsc for at lade sin afdeling, Dynaheir, dø. Fordi Edwin er en ond karakter, vil han forlade festen permanent, hvis dit omdømme nogensinde stiger over 18. Accepter ikke nogen quests fra gruppen kendt som Harpers i Docks District, hvis du vil vinde Edwin, da deres søgen til sidst vil sende dig til at dræbe ham.