Sådan bruges et Mastercard-gavekort på iTunes

Elementer, du har brug for

  • Apple iTunes-software

  • MasterCard

iTunes er Apple-software tilgængelig til download, der giver dig adgang til millioner af sange, musikvideoer, tv-shows, film, iPhone-applikationer og podcasts. Produkter på iTunes kan købes med et kreditkort eller et iTunes-gavekort, købt via Apple online eller i en af ​​dets butikker. Du kan bruge et MasterCard-gavekort til at købe produkter på iTunes.

Opsætning af en Apple-konto

Download iTunes til din computer fra Apples websted.

Åbn iTunes. Vælg "iTunes Store" på venstre side af skærmen. Klik på "Opret konto" i højre side af skærmen.

Læs vilkårene og betingelserne, marker afkrydsningsfeltet og klik på Fortsæt. Udfyld formularen til dit navn, og opret et Apple ID.

Indtast gyldige betalingsoplysninger. Dette kan gøres med dit MasterCard-gavekort; indtast oplysninger, som om det var et kreditkort.

Brug af kortet på iTunes

Åbn iTunes, og gå til iTunes Store. Klik på "konto" og indtast dit bruger-id og din adgangskode.

Tilføj gavekortoplysninger. Hvis du ikke gjorde dette, da du oprettede din konto, skal du klikke på "Rediger betalingsoplysninger" på din kontoside. Indtast dit navn, kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Klik på "færdig". Spring dette trin over, hvis du allerede har tilføjet gavekortet under opsætning af konto.

Gennemse iTunes ved hjælp af menupunkter øverst på iTunes Store-skærmen. Dobbeltklik på artiklens titel for at vise dens oplysninger. Tryk på knappen "Køb" for at købe varen. Produktet downloades automatisk til dit iTunes-bibliotek. Når dit gavekort ikke længere har nogen penge på det, underretter iTunes dig om, at du skal opdatere dine betalingsoplysninger. Dette betyder, at det ikke var i stand til at behandle gavekortet.