Apple Sets Event Date for October 22, New iPads Coming

Apple har sendt ud presse invitationer bekræfter den tidligere rygter 22 oktober begivenhed dato. Ifølge AllThingsD vil Apple afsløre en ny iPad og iPad Mini-model, og sandsynligvis give en udgivelsesdato til OS X Mavericks og den nye Mac Pro.Den nye iPad Mini er rygter om at have en nethinden, mens iPad 5 forventes at være tyndere og lettere og har et aluminium chassis, der ligner designet af eksisterende iPad Mini-modeller. Begge enheder siges at køre på den nye 64-bit CPU, der blev introduceret med iPhone 5S.

Begivenhedsinvitatet, vist ovenfor med tilladelse til AllThingsD (nej, vi bliver ikke inviteret til de ting), er vag som sædvanlig med en kort tagline, der siger: "Vi har stadig meget at dække.", Og selve arrangementet afholdes på Yerba Buena Center for kunsten i San Francisco.

Hvis du er på markedet for en ny iPad, iPad Mini, Mac Pro eller en ny Mac generelt, kan du holde op en uge for at få flere oplysninger om de nye tilbud. OS X Mavericks er en stor forbedring for Mac-operativsystemet, den nye Mac Pro skal være meget imponerende, og de nye iPad-modeller vil både blive betydeligt forbedret. Bliv hængende!