Sådan indsendes en virksomhedsfortegnelse til TomTom

Hver GPS-enhed (GPS) til forbrugere er forprogrammeret med tusindvis af interessepunkter (POI) såsom restauranter, tankstationer, attraktioner, virksomheder og meget mere. Da virksomheder konstant dukker op eller lukker, kan de virksomheder, der er ansvarlige for at opdatere POI'en, ikke altid spore og tilføje nye virksomheder til deres database for at holde trit med, hvad der sker i realtid. TomTom, producenter af GPS-enheder, modtager deres POI-oplysninger fra GPS Data Team, NAVTEQ og TeleAtlas. Ved nøjagtigt at indtaste dine forretningsoplysninger til et af de tre websteder, vil din virksomhed blive set af TomTom-brugere landsdækkende.

GPS-datateam

Trin 1

Gå til GPS Data Team-webstedet (se ressourcer).

Trin 2

Indtast dine landoplysninger. Vælg din fortegnelseskategori, og vælg "TomTom GPS" fra den type GPS-system, du vil opdatere. Tryk på knappen "Fortsæt" for at fortsætte med listen.

Indtast dine forretningsoplysninger, såsom virksomhedens navn, telefonnummer, adresse og en kort beskrivelse af din virksomhed. Tryk på knappen "OK" for at færdiggøre din virksomhedsfortegnelse.

NAVTEQ

Trin 1

Gå til NAVTEQ-webstedet (se ressourcer).

Trin 2

Klik på fanen "Find & rapporter", der er placeret under NAVTEQ-logoet.

Trin 3

Indtast navnet på din virksomhed i søgefeltet, og tryk på "Søg". Hvis din virksomhed ikke er angivet i systemet, skal du trykke på knappen "Føj et nyt element til kortet".

Trin 4

Klik på ikonet "Tilføj et nyt interessepunkt", og indtast forretningsoplysningerne i tekstfelterne, herunder dit firmanavn, telefonnummer og adresse. Tryk på "Næste trin" for at fortsætte.

Bekræft din fortegnelse, og bekræft, at detaljerne er nøjagtige. Klik på linket "Rediger ændringer" for at gå tilbage og rette eventuelle fejl. Hvis du er tilfreds med dine oplysninger, skal du klikke på "Send rapport" for at færdiggøre din fortegnelse.

TeleAtlas

Trin 1

Gå til TeleAtlas-webstedet (se ressourcer), og vælg dit foretrukne sprog til webstedet.

Trin 2

Vælg land og tilstand i rullemenuen, indtast din adresse og klik på knappen "Søg". Dette genererer et kort til venstre på siden.

Trin 3

Klik og træk den grønne knap til den nøjagtige placering af din virksomhed. "Trin 2" på websiden skal begynde at blinke. Klik på "Trin 2" -knappen, og vælg ikonet "Interessepunkt (POI)".

Trin 4

Vælg indstillingen "Tilføj et interessepunkt", og indtast navnet på din virksomhed, kategori og yderligere detaljer. Når du har opfyldt de krævede oplysninger, skal "Trin 3" på websiden begynde at blinke.

Klik på knappen "Trin 3" for at bekræfte dine oplysninger og indtaste din e-mail-adresse. Tryk på knappen "Send rapport" for at færdiggøre din fortegnelse.