Sådan styrkes et signal fra en langt væk Wi-Fi-forbindelse

Elementer, du har brug for

  • Trådløs repeater

  • Antenne med høj forstærkning

Wi-Fi er en trådløs radiofrekvens (RF) -teknologi, der bruges til netværkscomputere og andre enheder uden kabelforbindelse. Forbindelse til Internettet via Wi-Fi giver mange fordele i forhold til standard kabelforbindelser, herunder større bekvemmelighed, lavere omkostninger og potentialet for et stort netværk med få netværksenheder. Trådløst kan dog lide af nedsat internetydelse, hvis signalet, der modtages af en computer, er svagt. Jo længere væk din computer er fra den router, den opretter forbindelse til, jo svagere er dit signal sandsynligvis. Du kan tage flere enkle trin for at øge fjerne trådløse signaler.

Flyt din computer tættere på det trådløse adgangspunkt, hvis det er muligt. Når du f.eks. Bruger en bærbar computer, kan lukke afstanden mellem din computer og den trådløse router, du er tilsluttet, øge signalstyrken.

Placer routeren igen. Hvis du befinder dig på en arbejdsstation, der ikke kan flyttes, og du opretter forbindelse til en router, der er langt væk, kan lokalisering af routeren og ændring af dens position hjælpe med at øge dit signal. At hæve routeren over gulvet og holde den væk fra vægge og store metalgenstande kan hjælpe den med at projicere signaler længere.

Brug en antenne med høj forstærkning på din trådløse router. En antenne med høj forstærkning giver routeren mulighed for at dirigere signaler i en bestemt retning i stedet for at sende dem i alle retninger; dirigere signaler mod din computer kan øge signalstyrken på lang rækkevidde.

Installer en trådløs repeater. En trådløs repeater er en enhed, der kan modtage et Wi-Fi-signal og sende det tilbage med øget styrke; opsætning af en trådløs repeater et sted mellem din computer og det trådløse adgangspunkt kan øge signalstyrken.

Skift routerens trådløse kanal. Wi-Fi-signaler kan afbrydes af andre trådløse enheder, der bruger lignende kanaler. Klik på "Start", "Kør", skriv "kommando," tryk på "Enter", skriv "ipconfig", og indtast derefter og noter det nummer, der er angivet som "Standardgateway." Åbn en webbrowser, og skriv din routers IP-adresse ("Standard Gateway") i adresselinjen, tryk på "Enter" og indtast dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din routers administrative panel. Hver router vil være noget anderledes, men den skal have en trådløs frekvens eller kanal drop-down valg i en af ​​de trådløse indstillingsmenuer. Ændr indstillingen, og gem derefter ændringerne.

Opgrader driverne til din trådløse adapter. Klik på "Start", "Kør", skriv "devmgmt.msc," tryk "Enter," udvid "Netværkskort," højreklik på din trådløse adapter og vælg "Opdater driver software ..." Du kan muligvis også find driveropdateringer, der skal installeres på webstedet til netværksadapterens producent.

Tips

Udskiftning af din trådløse netværksadapter eller router kan forbedre signalstyrken for lang rækkevidde. Routere og trådløse kort, der bruger trådløs n-teknologi, kan opnå bedre signalstyrke ved længere afstande end dem, der forbinder med trådløs g, b eller a.