Sådan vendes lyd i Garageband

Elementer, du har brug for

  • Garageband-software

  • Audacity-software

Omvendt lyd skaber unikke lydstrukturer og dramatiske sektionsændringer i musikarrangementer. Garageband har ingen indfødte "reverse lyd" -funktion, men det er muligt at eksportere en lydfil fra Garageband, reversere den og importere den tilbage til din produktion.

Vælg den lydregion, du vil vende om ved at klikke på den i vinduet Garageband mix.

Åbn redigeringsmenuen. Vælg "Tilføj til sløjfebibliotek." Indtast et unikt navn for regionen, så du nemt kan finde det i din loops-mappe. Klik på "Opret".

Åbn mappen "Bibliotek> Audio> Apple Loops> User Loops> Single Files". I den mappe er der en .aif-fil af den lyd, du valgte at eksportere til omvendt behandling. Vælg den fil, og vælg "åbn med> Audacity". Filen åbnes i Audacity-lydredigeringsvinduet.

Tryk på "Apple A" for at vælge hele filen (i Audacity). I menuen Effekt skal du vælge "omvendt". Tryk på mellemrumstasten for at afspille den omvendte lydfil. I menuen Filer skal du vælge "Eksporter som .wav-fil" og gemme filen med et nyt navn på skrivebordet.

Skift tilbage til Garageband-applikationen, og træk og slip den omvendte fil til mix-vinduet. Filen vises nu på et nyt spor, klar til afspilning.

Juster den importerede omvendte lydfil til din originale fil. Afspil lyden, og juster startpunktet for den omvendte lydfil efter behov for at passe ind i dit musikalske arrangement.

Tips

Omvendte lydfiler har ofte timingproblemer, og du skal muligvis justere startpunktet, lytte og justere et par gange for at finde den rigtige "rille". For omvendte bækkener og trommeslag kan du prøve at stille slutningen af ​​filen op til begyndelsen af ​​en bjælke eller et slag.

Audacity er et gratis open source-lydprogram, som alle lydteknikere skal have. Selv erfarne professionelle bruger det nogle gange til nogle af de praktiske funktioner og unikke effekter.