Sådan tændes Bluetooth for en Toshiba Satellite Laptop

Elementer, du har brug for

  • Toshiba Satellite bærbar computer

  • Bluetooth-dongle (valgfri)

Toshiba Satellite bærbare computere findes i mange konfigurationer, med og uden Bluetooth-forbindelse. Hvis din satellit har en Bluetooth-forbindelse, kan du linke sådanne Bluetooth-enheder som trådløse headset til din bærbare computer. Du kan også parre din Bluetooth-kompatible mobiltelefon med din bærbare computer for at overføre og modtage filer trådløst.

Aktivering af Bluetooth

Tænd din bærbare computer. Vent til timeglasikonet forsvinder, inden du klikker på noget. Hvis du klikker på noget, mens timeglasymbolet stadig er synligt, vil det sænke systemet.

Find “Bluetooth-symbolet” på satellitens skrivebord, og dobbeltklik på det. En applikationsmenu åbnes; når det gør det, skal du klikke på "Forbindelser og indstillinger" og derefter "Bluetooth-opdagelsestilstand."

Klik på "Aktivér". Dette tænder din Bluetooth-forbindelse.

Parring af enhederne

Tænd for din eksterne Bluetooth-enhed, og aktiver Bluetooth-forbindelsen. Gå til startmenuen på din pc, og find "Kontrolpanel".

Åbn kontrolpanelet, og klik på "Netværk og internet." Herfra skal du klikke på "Vælg en Bluetooth-aktiveret enhed."

Klik på indstillingen, der lyder: "Min enhed er konfigureret og klar til at blive fundet", og klik derefter på "Næste". Find navnet på din eksterne Bluetooth-enhed, vælg det, og klik derefter på "Næste".

Indtast adgangskoden på din pc, når du bliver bedt om det. Indtast den samme adgangsnøgle på din enhed.

Overførsel af filer fra din pc til din mobiltelefon

Højreklik på filen på din computer, som du vil Bluetooth til din mobiltelefon.

Klik på "Send til" og derefter på "Bluetooth-enhed." En boks åbnes kaldet Bluetooth-guiden. Når dette felt åbnes, skal du vælge navnet på din mobiltelefon og derefter klikke på "Okay."

Klik på "Accepter" på din mobiltelefon for at aktivere Bluetooth-filoverførsel.

Tips

Hvis Bluetooth ikke blev installeret på din satellit, kan du købe en Bluetooth-dongle, som fungerer som en ekstern Bluetooth-port. En Bluetooth-dongle giver dig mulighed for at modtage filer fra og sende filer til din mobiltelefon, printer, faxmaskine eller anden digital Bluetooth-enhed.