Hvordan tænder du efterbrænderen i "FSX"?

Microsofts "Flight Simulator X" (FSX) er den seneste del i Microsofts serie af flysimulationsspil. Selvom den har en gratis flykomponent, indeholder "FSX" også struktureret gameplay, inklusive mere end 55 missioner, og inkluderer både militære og civile fly. Mange militærfly såvel som supersoniske fly har en efterbrænder, en ekstra komponent føjet til jetmotorer for midlertidigt at give ekstra tryk under start eller i kampsituationer. Som implementeret i "FSX" var efterbrændere en fungerende og brugbar funktion. Men når yderligere fly, oprettet af andre virksomheder eller af spillere, bruges som tilføjelser til "FSX", oplever nogle spillere problemer med at få efterbrændere til de nye fly til at fungere. Mange af disse problemer kan løses ved at følge nedenstående trin.

Download SR-71 Blackbird fra webstedet Flight Simulator Talk, der er angivet i sektionen Ressourcer. Kør den eksekverbare fil for at indlæse programmet. Når programmet er indlæst, skal du vælge Selvstudie 1 i hovedmenuen. Når du er i luften, skal du skubbe gashåndtaget helt fremad (gå "fuld gas") for automatisk at tænde efterbrændere.

Tryk på "I" og derefter "Shift + F4" for at tænde efterbrænderen til Concord, som er tilgængelig som en tilføjelse. Alternativt skal du trykke på "Shift + F4" for kun at tænde efterbrænderen og derefter trykke på "I", hvis du vil tænde både efterbrænderen og røgeffekterne for Concord.

Tryk på "Shift + F4" for at tænde efterbrænderen til F-14 Tomcat, som er tilgængelig som en tilføjelse.

Løs problemer med efterbrænder med F-18C og F-18E Hornet ved at downloade en patch fra Abacus til den målefil, der styrer efterbrænderen. "FSX" leveres med F / A-18 Hornet, men F-18C og F-18E versionerne leveres af andre virksomheder som tilføjelser.

Download tilføjelsesflyet til underkatalogen \ SimObjects \ Airplanes i den mappe, hvor du installerede "Flight Simulator X." Åbn denne mappe i Windows Stifinder. I den finder du hvert fly installeret i sin egen undermappe. Men nogle gange ender en effektfil i den forkerte mappe. Alle effektfiler skal placeres på de steder, der er angivet i filen "aircraft.cfg" inde i hvert flys basismappe. At sikre, at alle effektfiler er i de relevante effektermapper, skal sikre, at efterbrændereffekter fungerer korrekt. Dette løser normalt problemerne med tilføjelsesfly.

Tips

Efterbrænderproblemer synes for det meste at forekomme i fly, der kan føjes til spillet, snarere end med de fly, der kommer som en del af standard- eller deluxe-udgaverne af "FSX." Selvom Microsoft tilbyder en patch til spillet på sit websted, ser det ikke ud til, at der forekommer problemer med efterbrænder med fly, der er pakket med selve basisspillet.

Advarsler

Linket til Abacus efterbrændere patch linker direkte til en .exe-fil.