Apple TV 6.0 opdatering udgivet med iTunes Radio & iCloud Photo Stream Support

Hot ud af helbrederne af iOS 7 og iTunes 11.1-udgivelserne, Apple har opdateret Apple TV-topkassen til 6, 0 for at inkludere nogle af de samme funktioner. Mest synlige er inkluderingen af ​​iTunes Radio, streaming musik tjenesten, men udgivelsen af ​​Apple TV 6.0 indeholder også support til iCloud-billedstrømme, podcasts og AirPlay fra iCloud, som giver brugerne mulighed for at afspille indhold på ethvert andet Apple TV via streaming.

Opdatering af Apple TV til 6, 0 er let og kan gøres på selve enheden via OTA (Over-The-Air):

  • Gå til "Indstillinger" og derefter "Generelt" og vælg "Software Update"

Opdatering af enheden genstarter sig selv, når den er færdig. Apple TV-brugere vil bemærke, at nogle af ikonerne er blevet opdateret for at afspejle det moderne iOS 7 flade udseende, selv om grænsefladen generelt forbliver den samme ellers.

iTunes Radio kan fås fra den primære skærm ved at vælge det nye ikon. Radiostationer, der er blevet gemt fra en iOS-enhed eller -computer med nye versioner af iTunes, vises i afspilningslisten, eller du kan tilføje nye stationer baseret på sange, genrer eller kunstnere. Den nye iCloud-baserede fotostrømoption understøtter også video, der er blevet delt gennem Photo Stream-funktionen, og er synlig sammen med fotos.