Sådan opbygges et transaktionswebsted

Opbygning af et transaktionswebsted kan være lidt udfordrende. Det udgør et ansvar fra din side som webmaster for at sikre, at dine kunder har det godt med at dele deres økonomiske oplysninger, såsom betalingskort / kreditkortnumre. Du skal gøre dit transaktionswebsite sikkert og på samme tid let at bruge.

Trin 1

Køb et simpelt, men professionelt domænenavn. Hvis du opretter et websted til din virksomhed, skal du sørge for at bruge dit firmanavn i URL'en. Underlige eller komplicerede domænenavne har en tendens til at modvirke kunderne til at gå til dit websted og dele økonomiske oplysninger. eNom, GoDaddy og BuyDomains tilbyder overkommelige priser for at købe et tilpasset domænenavn (se Ressourcer).

Trin 2

Køb et Secure Sockets Layer (SSL) certifikat fra din domænetjenesteudbyder. En SSL giver dig mulighed for at sikre alle onlinetransaktioner med op til 256-bit kryptering. Følsomme data opbevares sikkert fra uønskede besøgende, såsom hackere eller spammere. eNom, GoDaddy og BuyDomains tilbyder overkommelige priser for køb af SSL-certifikater (se Ressourcer).

Trin 3

Design et websted, der er let at navigere. Dine kunder vil sandsynligvis gennemføre en transaktion, hvis processen er let. Sort tekst på en hvid baggrund er en af ​​de mest populære kombinationer. Sørg for at tilbyde flere måder at navigere mellem sider på dit websted. Du kan bruge både tekst såvel som grafik til knapper. Prøv også at opretholde et ensartet udseende på alle dine websider.

Trin 4

Opret PayPal på dit websted til alle transaktionerne. PayPal er en gratis tjeneste, der også har et godt omdømme. Chancerne er, at dine kunder vil føle sig mere komfortable med at dele deres kreditkortoplysninger ved hjælp af PayPal. (Se Referencer og ressourcer.)

Giv detaljerede oplysninger om de produkter eller tjenester, du sælger på dit transaktionswebsted. Hvis det er muligt, tilføj fotos eller grafik af dine produkter. Onlinekunder kan lide at se produkterne visuelt, før de foretager et køb.