iOS 7 Jailbreak Evasi0n 7 Nu tilgængelig [Download Links]

Et jailbreak til iPhone, iPad og iPod touch, der kører iOS 7, er blevet frigivet af gruppen "evad3rs" med titlen Evasi0n7. Jailbreaket er ubindet, hvilket betyder, at enheden kan genstartes frit uden computerhjælp til enhver tid og er kompatibel med alle enheder, der kører iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4 og de to strømme iOS 7.1 betas.

For de mindre velkendte bruger Jailbreaking udnyttelse til nederdel omkring de begrænsninger, som Apple på iPhone- og iPad-software pålægger. En succesfuld jailbreak giver root adgang til enheden, som derefter tillader forskellige ændringer installeres oven på iOS, og giver også mulighed for at installere tredjeparts software, der ikke har gennemgået sanktionsprocessen af ​​Apple og App Store. Jailbreaks er ikke uden kontroverser, kan føre til en buggier software oplevelse, og de anbefales generelt kun for mere avancerede brugere, der har en særlig grund til at udføre jailbreak. Et jailbreak er ikke det samme som en opladeren oplåsning og vil ikke give mulighed for at bruge en iPhone på en anden mobilbatteri. Den gennemsnitlige iPhone eller iPad bruger har ringe grund til at jailbreak og vil sandsynligvis ikke drage fordel af processen. Vi anbefaler ikke jailbreaking, dette er til orientering.

Evasi0n 7 understøtter jailbreaking iOS 7.0 til 7.0.4 på følgende hardware: iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Mini, Retina iPad Mini og iPod Touch 5th gen.

Download Evasi0n Jailbreak til iOS 7

Unddragelsesprogrammet er en gratis download til Mac OS X og Windows, der hostes på tredjeparts servere. Du kan bruge denne vejledning, hvis du ikke er sikker på, hvordan du fortsætter:

  • Download til Mac OS X
  • Download til Windows

Sikkerhedskopiér en iOS-enhed, før du forsøger at bruge evasi0n-værktøjet. Brug af jailbreak-værktøjet er ret nemt, men denne gennemgang dækker processen med at jailbreaking enhver iOS 7-enhed til brugere, der er nysgerrige om, hvordan det virker, eller som er mindre kendte. Alle jailbreaks kan fortrydes ved at genoprette iOS-software, forudsat at der blev lavet en backup forud for installationen.

Igen vil den gennemsnitlige afslappede bruger sandsynligvis ikke drage fordel af at bruge en jailbreak, de kan opleve crashing og anden ejendommelig adfærd efter installationen. Derfor anbefales en sådan opgave kun til avancerede iOS-brugere. Her er flere grunde til ikke at jailbreak.