Sådan narre en HP Deskjet til at tro, at den har nye blækpatroner

Med nogle HP DeskJet-printere skal du narre printeren til at tro, at du har udskiftet den gamle blækpatron med en ny blækpatron i stedet for en genopfyldt blækpatron, som du selv har fyldt. Hvis printeren fortsat fortæller dig at udskifte blækpatronen, eller blækniveauet stadig læser tomt, kan du nulstille printeren, så den genkender den genopfyldte blækpatron som ny og læser blækniveauet som fuldt eller tæt på det.

Trin 1

Fjern blækpatronen fra printerholderen. Vend patronen, så du ser på kobberkontakterne. Kontakterne skal være tættest på dig. Hvis kontakterne er øverst på blækpatronen, skal du dreje den, så kontakterne er tættest på dig.

Trin 2

Placer et lille stykke klart tape over den syvende kobberkontakt i den anden række af kontakter fra venstre side. Læg patronen tilbage i printeren. Bed printeren om at køre en justering. Når justeringen er udført, skal du fjerne patronen.

Trin 3

Hold det stykke tape på kontakten. På højre side af patronen, i anden række fra højre, skal du placere et lille stykke tape over den sjette kobberkontakt. Anbring blækpatronen i printeren. Kør en justeringsside igen.

Fjern blækpatronen, når justeringen er færdig. Fjern båndet, og sørg for at fjerne den klæbrige rest, når du fjerner båndet. Anbring patronen i printeren. Printeren er klar.