Lyt til musik mens du er på telefonopkald for at komme igennem dårlige holdtider

At blive sat på vent er aldrig sjovt, og for nogle særligt travle virksomheder, der holder tid, kan det nemt ende med at være 30-45 minutters ventetid og twiddling dine tommelfingre for at snakke med, hvad repræsentant venter på dig i den anden ende. Hvis du er heldig, vil de lægge lidt lame-hold musik eller få nogle gentagne "vi har ret med dig" linje, der kommer op hvert par minutter (eller uheldig, afhængigt af melodierne) for at få hjælp til at passere tid. En bedre måde at videregive tiden til at blive sat på vent venter dig på iPhone, og for at komme igennem lange ventetider eller nogle utroligt kedelige telefonsamtaler kan du spille din egen musik eller podcast i stedet, på den måde vil du i det mindste lytte til noget du valgte.

At afspille musik eller anden lyd under et telefonopkald er let:

  • Tryk på knappen Hjem for at komme til startskærmen under et aktivt telefonopkald
  • Åbn musikappen, find en sang eller podcast, og tryk på afspilning
  • Gå tilbage til telefonopkaldsskærmen ved at trykke på den grønne titellinje

Musik (eller enhver lyd) afspilles med det samme, men i stedet for at udgive gennem de eksterne højttalere, vil den blive afspillet gennem ørehøjttaleren. Dette forhindrer musikken i at blive ledet gennem i den anden ende af telefonen, og det betyder, at den anden ende aldrig vil vide, at du stikker til Milli Vanilli for at gøre det igennem deres tortuously kedelige telefonsamtaler og ventetider.

Du kan også afspille streamingtjenester som Pandora eller Last.fm under et opkald, men din iPhone skal enten være tilsluttet et Wi-Fi-netværk eller en tjenesteudbyder, der tillader samtidig data- og taletransmission, som AT & T.

Hvis du vil prøve det selv, skal du ringe til et tilfældigt 800-nummer, som du er alt, men garanteret aldrig at tale med et menneske for, ligesom enhver standard overpris amerikansk internetudbyder med dårlig service. Hav det sjovt!

Tak til Tremmel P. for at droppe dette dejlige lille tip på vores Facebook-side, glem ikke at kunne lide os derovre!