Humor: Brug Comic Sans som system skrifttype i OS X Yosemite

Hvis du ikke er tilfreds med brugen af ​​Helvetica Neue som system skrifttype i OS X Yosemite, hvorfor ikke gå helt latterligt og erstat Mac system skrifttypen med Comic Sans? Ja Comic Sans, et sted højt på listen over værste skrifttyper nogensinde, kan nu være universalsystemets skrifttype på Mac OS X. Selvom du ikke finder det særligt underholdende, bør det i det mindste give dig en nybegunstigelse for Helvetica Neue.


Dette er selvfølgelig en joke (og ideen opstod som en også), men det virker og giver et sjovt udseende til OS X Yosemite. Du kan oste ud på din egen Mac eller spille en sjov prank på nogen, eller på en mere seriøs note kan det være en anstændig system skrifttype til en børne arbejdsstation. Som du sandsynligvis ville forvente, er Comic Sans et fedt system skrifttype og ser latterligt ud. Vil du prøve det selv? Det gør du selvfølgelig, det er et stykke kage at installere og nemt at vende om.

Her er hvad du vil gøre for at erstatte system skrifttypen til OS X med det universalt lambastede Comic Sans skrifttype ansigt:

  1. Download Comic Sans Yosemite Sans skrifttypepakke her fra FAT Lab (direkte ZIP download link)
  2. I OS X Finder skal du trykke på Command + Shift + G og gå til ~ / Library / Fonts (mappen bruger skrifttyper)
  3. Pak zip og Yosemite Sans skrifttypefiler ud i ~ / Library / Fonts / log ud af den aktive brugerkonto
  4. Log tilbage til Mac'en med samme brugerkonto for at opleve OS X med Comic Sans

Hvis du vil vende om dette, og du vil helt sikkert, medmindre dette er en prank, skal du blot fjerne de to skrifttyper du tilføjede fra ~ / Bibliotek / Fonts / derefter logge ud og tilbage igen. Super let at fortryde. Og ja, hvis du gør det som en prank, skal du absolut lade målet vide, hvordan man fortryder dette.

Denne underholdende find kommer til os fra FAT Lab, som også giver dette fantastiske skærmbillede af deres egen Comic Sans'ed Yosemite Mac, som er komplet med en flok latterlige Dock-ikoner. Ser godt ud!

Og ja, vi kaster sjov lidt her, men den nye tyndere system skrifttype i OS X Yosemite har været ret splittende og har frustreret mange brugere. Nogle designere insisterer på, at læsbarhed lider af Helvetica Neue (den nye system skrifttype) og er signifikant værre sammenlignet med Lucida Grande (den gamle system skrifttype i OS X). På en ikke-nethinden-skærm Mac har jeg en tendens til at være enig med klagerne, og jeg personligt ændrede OS X Yosemite til at bruge Lucida Grande igen af ​​den grund sammen med Øg kontrast gør det muligt at læse Yosemite-grænsefladen på en MacBook Air med en regelmæssig visning meget lettere på øjnene. Selvfølgelig kan en anden potentiel årsag til nogle af skrifttypeklamerne være den ulige skrifttypeudjævningsadfærd i OS X Yosemite, som nysgerrigt kun sker på nogle Mac'er, hvilket resulterer i, at der produceres skærmtekst, der ser slør ud og ud usædvanligt ude af fokus.

I hvert fald, hvis du er generet af Helvetica Neue, er Comic Sans sandsynligvis ikke svaret bortset fra at få en god latter.