Sådan starter du et videospilfirma

Elementer, du har brug for

  • Startkapital

  • Kontorplads

  • Udviklingsværktøjer

  • Udviklingsmedarbejdere

  • Marketingmedarbejdere

At være en spiller kan skabe interesse for spildesign. Dette kan føre til en karriere inden for spiludvikling, men for dem, der ønsker at sigte højere, starter der et videospilfirma. Oprettelse af et spilfirma svarer til at starte enhver virksomhed, der er meget arbejde involveret, fra ansættelse af personale til opnåelse af licenser til oprettelse af et produkt. For dem der vælger at gå ind i dette felt, beskriver denne guide processen.

Sådan startes et videospilfirma

Bestem de spil, din virksomhed vil udvikle. Udvikling til konsoller kræver et andet sæt hardware end at udvikle sig strengt til pc-spil. Brug tid på at undersøge udviklingsprogrammer som Adobe Photoshop til at skabe 2D-kunst og Blender til opbygning af 3D-modeller. Ved, at spil oprettes ved hjælp af C ++ programmeringssprog, som skal tages i betragtning, når du får værktøjer.

Sådan startes et videospilfirma

Rekrutter et team til dit spiludviklingsfirma. Du har brug for folk med forskellige færdigheder - dette går ud over kodere og kunstnere. Det kan være nødvendigt at ansætte forfattere, designere samt personale, der er fortrolige med økonomi, til at håndtere virksomhedens forretningsside. Når du interviewer kandidater og ansætter personale, skal du huske, at du driver en virksomhed og skal være ærlig med hensyn til dine mål såvel som dine forventninger til holdet.

Udvikling ,, Virksomhed ,, Spil, Spil, Video, Spil

Lej et lille sæt kontorer eller et område, hvor alle kan arbejde ét sted. Du har brug for en følelse af fællesskab for at lette den mængde kommunikation, der er nødvendig for at producere dine spil med succes. Tag højde for det nødvendige plads til servere såvel som mødelokaler for kunder og investorer sammen med tilstrækkelig plads til udvidelse.

Sådan startes et videospilfirma

Opret et spildesigndokument, inden du begynder at arbejde på dit første projekt. Dette fungerer som bibelen for ethvert spil, du vil udvikle. Inkluderet i dette dokument er ethvert valg, der træffes i udviklingen, sammen med de anvendte programmeringsværktøjer, den estimerede tid og omkostninger til udvikling og de opgaver, hver medarbejder er tildelt og afsluttet. Dette hjælper med at forklare dit projekt til eksterne parter samt undgår problemer, hvis dit team vinder eller mister medlemmer.

Sådan startes et videospilfirma

Byg en demo af spillet. Du vil bruge denne demo til at skaffe finansiering fra investorer såvel som en del af din portefølje, når du interagerer med udgivere og konsoludviklere. Dette bruges sammen med dit designdokument og viser, hvad din virksomhed er i stand til at opnå.

Udvikling ,, Virksomhed ,, Spil, Spil, Video, Spil

Brug din demo til at bringe investorer ind i din virksomhed. Du har brug for denne finansiering for at betale løn, skaffe udstyr og holde din virksomhed fremad. Angiv dine udgående omkostninger, så du ved, hvor meget kapital du har brug for ved opstart, når du søger hjælp til at dække disse omkostninger. Dette kan være i form af lån til små virksomheder fra en finansiel institution.

Sådan startes et videospilfirma

Få udviklingssæt til konsoludvikling. Du har brug for disse kits, hvis du planlægger at oprette spil til nuværende generationskonsoller såsom Wii eller PlayStation 3. Se efter de samfund, disse producenter har oprettet til udviklere, og spørg om uafhængige udviklingsprogrammer.

Sådan startes et videospilfirma

Opret et spil til digital distribution. Mindre spilvirksomheder har muligvis ikke finansiering til at frigive deres produkt på detailforretninger, men gennem konsoltjenester som Xbox Live Arcade og Nintendo WiiWare er uafhængige spilfirmaer i stand til at distribuere deres spil digitalt.

Udvikling ,, Virksomhed ,, Spil, Spil, Video, Spil

Spred ordet om dit spil og din virksomhed. Deltag i spiludviklerfestivaler, distribuer demoer og udvikl et forhold til bloggere og forumsamfund. Du kan også ansætte en marketing specialist til at udvikle en strategi for din virksomhed. Nøglen er at opbygge hype til dit spil inden udgivelsen og ikke efter det kommer på markedet.

Tips

Udvikling af pc-spil kan være en billigere rute, der kræver mindre ekstra hardware. Vælg den platform, du føler dig mest komfortabel med at udvikle, idet du kender fordelene og grænserne for hver enkelt.