Sådan betjenes en elektronisk skrivemaskine

Mens skrivemaskiner stort set er blevet erstattet af computere og anden teknologi, har elektroniske skrivemaskiner stadig en plads i det moderne samfund. Disse kontormaskiner er de perfekte værktøjer til at udarbejde notater og breve, og de gør det også let at oprette konvolutter og etiketter. En elektronisk skrivemaskine bruger et displaypanel, som maskinskrivere kan bruge til at kontrollere nøjagtigheden af ​​deres arbejde, før typen går på siden, hvilket giver en vigtig fordel og reducerer fejl og genindtastning.

Indsæt et stykke papir bag på skrivemaskinevalsen. Drej håndtaget mod dig for at rulle papiret på plads. Fortsæt med at dreje rullen, indtil papiret er i den ønskede position.

Tænd skrivemaskinen. Tænd / sluk-knappens placering varierer fra model til model, men den er ofte placeret på højre side af maskinen.

Begynd at skrive dit dokument. Se det elektroniske displaypanel, mens du skriver. Denne elektroniske forhåndsvisning giver dig en chance for at rette eventuelle fejl, inden de sendes til papiret. Når du når grænsen for preview-ruden, sendes de første ord, du skrev, til papiret.

Fjern dit færdige brev fra skrivemaskinen ved at dreje på knappen, indtil papiret er skubbet ud. Læg papiret til side, og sæt en konvolut i skrivemaskinen. Drej på knappen, indtil konvolutten er placeret, hvor du vil have den.

Indtast adressen på konvolutten, og drej derefter på knappen, indtil konvolutten er skubbet ud.

Elementer, du har brug for

  • Papir

  • Kuvert