Et kort kig på, hvordan udviklere tester for iOS-applikationskompatibilitet

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en iOS-udvikler tester for applikationskompatibilitet med de utallige enheder og versioner af iOS derude? Dette billede fra udvikleren David Smith giver os en ide, da du kan se det kræver en masse hardware. Fire iPads, fire iPod Touchs, fire iPhones, hver med en anden version af Apples mobil OS kører (der er endda nogle få ikke-iOS-enheder smidt derinde til andre mobile test, med to Android-telefoner, en Windows Phone, en Kindle Fire tablet og en Kindle 4). Hvis du undrer dig over hvorfor dette er nødvendigt, forklarer David:

Jeg kan teste alt fra iOS 3.1 via iOS 5. De ældre OS versioner er især nyttige at holde rundt, da det i det væsentlige er umuligt at replikere et problem på iOS 3.X uden at have en dedikeret enhed, der sparker rundt.

Dette er ikke en fragmentering ting, men dette er mere et kig på, hvor omhyggelige nogle iOS-udviklere er for at sikre kompatibilitet for selv de mest uklare brugssager. Hvor vigtigt det er for udviklere at holde fast i så mange variationer af iOS, er det stadig at se, men vedtagelsen af ​​de nyeste iOS-versioner ser ud til at accelerere dramatisk takket være Apple, der bringer OTA-opdateringsfunktionen til iOS 5. Det betyder selvfølgelig også at de, der lider af tidligere versioner af iOS, uundgåeligt vil begynde at gå glip af nye applikationsfunktioner og fuld kompatibilitet, som alle, der bruger gammelt iPhone og iOS-udstyr, allerede kan attestere, og det er sandsynligt, at fremtidige iOS-kompatibilitetslaboratorier kun vil omfatte to enheder : en iPhone og en iPad.

For Mac-siden af ​​ting er det også interessant at bemærke, at Apple har et Mac-kompatibilitetslaboratorium på 1 Infinite Loop campus i Cupertino, Californien, som udviklere kan planlægge aftaler til brug. Du kan læse mere om Mac-kompatibilitetslabbet på Apple.com og udforske dets enorme antal Mac'er, men tilsyneladende findes der ikke noget sådant laboratorium for iOS-gear ... men alligevel.