Sådan løses detekteret problem med bufferoverskridelse (3 trin)

Almindeligt på alle operativsystemer, men især gennemgribende på Windows-baserede operativsystemer, kan bufferoverskridelsesopdagede problemer udføres, når upålidelige data er tilladt af software kodet i C eller C ++. Disse eksternt indførte data kan forårsage programnedbrud eller udnytte sårbarheder i software og tillade, at ondsindet software udføres på din computer. Fejlmeddelelser, der er fundet ved bufferoverskridelse, skal bemærkes, og du bør rette disse problemer så hurtigt som muligt for at forhindre større sikkerhedsproblemer.

Trin 1

Download de nyeste serviceopdateringer, sikkerhedsopdateringer og hotfixes til din version af Windows via Windows Update-tjenesten. Klik på "Start", "Alle programmer", "Tilbehør" og "Windows Update" i Windows XP eller "Start" og "Windows Update" i Windows Vista og Windows 7. Vælg alle vigtige / kritiske downloads, og vent på, at Windows downloade og installere opdateringerne. Du skal muligvis genstarte computeren flere gange afhængigt af antallet af tilgængelige opdateringer.

Trin 2

Download og installer en nyere version af ikke-Microsoft-softwaren, hvis den er tilgængelig. Få adgang til den integrerede "Check for updates" -funktion, eller besøg softwareleverandørens websted for at installere den nyeste version.

Installer eller tænd din firewall, hvis den ikke er aktiveret i øjeblikket. Bloker de porte, som dine potentielle bufferoverskridelsesudbyttere vil anmode om, når de sender ondsindede data. Tænd for Windows Firewall ved at klikke på "Start", "Kontrolpanel". Klik på "Klassisk visning" i venstre kolonne, hvis relevant, dobbeltklik derefter på "Windows Firewall." Klik på "Slå Windows Firewall til eller fra" i venstre kolonne i Windows Vista og Windows 7, eller klik på "Til" i fanen "Generelt" i Windows XP. Vælg "Til" eller "Tænd Windows Firewall" i Windows Vista og Windows 7, og klik derefter på "OK".